Lyxa Hemma

 

När du är hos oss på Resorten så får du ta del av dessa härliga produkter dels på våra rum och i vår spa & wellness avdelning.

Bästa lyxen får du också om du väljer att köpa med dig några produkter hem – Vi kallar det LYXA HEMMA!

Du köper produkterna  i vår spa shop men de finns även att köpa i vår reception.

ERBJUDANDE LEXINGTON! 3 produkter för 425:- ( body wash , shampo och conditioner ) till ett värde av 615:-

Varmt välkommen! Boost yourself

 

Bra att veta

Som en del av Lexington Companys etos att ta hand om miljön och alla dess invånare, är deras produkter i 100 % återvinningsbar PET(G)-plast. Produkterna är tillverkad av nedbrytningsbara och miljövänliga ingredienser och är fri från mineraloljor, parabener, ftalater, silikoner och mikroplaster.

 

Hand Wash;

Denna handtvål har en känsla av mysk, blomma och träig doft som fångar en subtil sensualitet. Fräscha toppnoter och rena aldehyder omges av en doft av läder och mocka. De läderartade tonerna är harmoniserade med vita blommor, varm bärnsten och trä, för en sofistikerad, varm och lyxig doft.

Pris: 195:-

 

Body Wash;

Denna kroppstvål har en känsla av mysk, blomma och träig doft som fångar en subtil sensualitet. Fräscha toppnoter och rena aldehyder omges av en doft av läder och mocka. De läderartade tonerna är harmoniserade med vita blommor, varm bärnsten och trä, för en sofistikerad, varm och lyxig doft.

Pris: 195:-

Body Lotion;

Denna bodylotion har en känsla av mysk, blomma och träig doft som fångar en subtil sensualitet. Fräscha toppnoter och rena aldehyder omges av en doft av läder och mocka. De läderartade tonerna är harmoniserade med vita blommor, varm bärnsten och träs, för en sofistikerad, varm och lyxig doft.

Pris: 225:-

Shampoo;

Denna schampo har en känsla av mysk, blomma och träig doft som fångar en subtil sensualitet. Fräscha toppnoter och rena aldehyder omges av en doft av läder och mocka. De läderartade tonerna är harmoniserade med vita blommor, varm bärnsten och trä, för en sofistikerad, varm och lyxig doft.

Pris: 195:-

Conditioner;

Denna balsam har en känsla av mysk, blomma och träig doft som fångar en subtil sensualitet. Fräscha toppnoter och rena aldehyder omges av en doft av läder och mocka. De läderartade tonerna är harmoniserade med vita blommor, varm bärnsten och trä, för en sofistikerad, varm och lyxig doft.

Pris: 225:-