Menu

På spa med barn – tillsammanstid med familjen

Family first – maxa myset på vår sparesort

På spa med barn – det är både roligt och mysigt!

På vår sparesort kan du maxa myset med skön avkoppling och tillsammanstid för dig och hela familjen. Ge er ut på upptäcktsfärd tillsammans på Nötholmen intill hotellet och kom sedan in i värmen och spaa loss i våra olika bastu och pooler. Utomhusjacuzzin med utsikt över hamnen och havet brukar vara populärt. Kanske testar du och barnen Fish Spa, som att doppa fötterna i bubblig läsk och lugn och en avslappnade rygg- och nackmassage gör gott.

Passa på att ta en tur i Strömstad.

De som gillar shopping kan göra fynd i allt från små butiker, gallerior till allra största godisbutiken 10 minuter från hotellet. Och att avnjuta vällagade smakfulla bufféer med massor av valmöjligheter – ja, det gillar både stora och små!

Utflykter i närområdet när du är på spa med barn

Vill du och din familj göra utflykter? I vårt närområde och i Bohuslän finns massor med spännande saker att uppleva bl a Kosterhavets nationalpark, Nordens ark, Nordiska akvarellmuseet världsunika hällristningar och mycket, mycket mer. Läs mer om äventyr för nyfikna på Expedition Bohuslän.

Höstlov = Spa & relax för hela familjen

Fr. 2790:- för 2 vuxna & 2 barn i Superiorrum

Vill du se fram emot ett roligt höstlov på sparesort tillsammans med barnen? Boka nu och maxa myset med spa, resortchill och njutomhustid för hela familjen inklusive kul aktivitetsprogram och förlängda barntider i spa.

Boka bästa höstlovet

Hela familjen i en lägenhet

Vi öppnar upp dörren mellan ett Superiorrum och ett dubbelrum.

Boka lägenhet

Höstlov på spa & resort - Family First

Fr. 2790:- för 2 vuxna & 2 barn

Spa, relax och resortchill för hela familjen med aktivitetsprogram och förlängda barntider i spa.

Boka höstlov

Kosterpaketet - resortliv & magiskt vackra Kosteröarna

Skönt resortliv i kombo med Kosteröarna. Upplevelsepaketet med charmiga cykelturer & magiskt vackra vyer. Fr. 1245:-/person i dubbelrum. Familj 2 vuxna & 2 barn i Deluxerum fr. 3490:-.

Upptäck Kosterpaketet

Getaway - en sommarvecka på Resorten

Från 8500:-/vecka

Kombinationen mellan puls & idyll , en fantastisk upplevelse

Boka en vecka på resort

Kom 3 dagar betala för 2! Sweet Summer-deal

Från 4100:- för 2 personer

Vad sägs om att njuta av en Summer Getaway, en 3-dagars minisemester fylld med feelgood på Bohusläns riviera. Skönaste sommarboosten kombinerar chill, puls och idyll 10 meter från havskanten.

Boka din Summer Getaway

Rum & frukost

Bäst pris på egen web

Boka rum

Shoppa & fynda året runt!

Här i Strömstad kan de som gillar shopping göra fynd i allt från små butiker, gallerior till allra största godisbutiken 10 minuter från hotellet.

Barnvänliga spatider

Barn under 14 år välkomna till vår spa- & relaxavdelning tillsammans med en vuxen alla dagar kl. 9-11 året om! Utökade barntider kl. 09.00-16.00 under höst-, vinter- & påsklov. Hör gärna av dig till oss för aktuell info.