På spa med barn – tillsammanstid med familjen

Family first – maxa myset på vår sparesort

På spa med barn – det är både roligt och mysigt!

På vår sparesort kan du maxa myset med skön avkoppling och tillsammanstid för dig och hela familjen. Ge er ut på upptäcktsfärd tillsammans på Nötholmen intill hotellet och kom sedan in i värmen och spaa loss i våra olika bastu och pooler. Utomhusjacuzzin med utsikt över hamnen och havet brukar vara populärt. Kanske testar du och barnen Fish Spa, som att doppa fötterna i bubblig läsk och lugn och en avslappnade rygg- och nackmassage gör gott.

Passa på att ta en tur i Strömstad.

De som gillar shopping kan göra fynd i allt från små butiker, gallerior till allra största godisbutiken 10 minuter från hotellet. Och att avnjuta vällagade smakfulla bufféer med massor av valmöjligheter – ja, det gillar både stora och små!

Utflykter i närområdet när du är på spa med barn

Vill du och din familj göra utflykter? I vårt närområde och i Bohuslän finns massor med spännande saker att uppleva bl a Kosterhavets nationalpark, Nordens ark, Nordiska akvarellmuseet världsunika hällristningar och mycket, mycket mer. Läs mer om äventyr för nyfikna på Expedition Bohuslän.

Rum & frukost

Kom ihåg att du alltid får bästa tillgängliga pris när du bokar online hos oss!

Boka ditt rum

Shoppa & fynda året runt!

Här i Strömstad kan de som gillar shopping göra fynd i allt från små butiker, gallerior till allra största godisbutiken 10 minuter från hotellet.

Barnvänliga spatider

Barn under 14 år välkomna till vår spa- & relaxavdelning tillsammans med en vuxen alla dagar kl. 9-11 året om! Utökade barntider kl. 09.00-16.00 under höst-, vinter- & påsklov. Hör gärna av dig till oss för aktuell info. Med anledning av Covid-19, och för att det ska bli en härlig och njutningsfylld upplevelse och vistelse för dig och övriga gäster, har vi delat upp dagen i olika 2-timmars spatider.