Menu

Presentkort – Dubbel njutnings-deal

JUST NU! Dubbel njutning att se fram emot! Få 100% extra värde vid köp av presentkort?

Just nu är inget sig likt och vi alla lever i en annorlunda vardag, men det kommer att vända igen! Kanske håller du med om att hopp, omtanke och att ha lovely och lively-upplevelser att se fram emot är viktigare än någonsin i dessa tider.

Därför har vi tagit fram ett erbjudande på presentkort boostade med alldeles extra mycket livnjutning, feelgood och omtanke.

DUBBEL NJUTNINGS-DEAL: Vi ger dig en Njutningscheck till samma värde som presentkortsbeloppet*: 

Köp presentkort 1000:- & få en njutningscheck värde 1000:- på köpet
Köp presentkort 2000:- & få en njutningscheck värde 2000:- på köpet
Köp presentkort 3000:- & få en njutningscheck värde 3000:- på köpet

osv…

Nyttja njutningschecken till det du gillar mest!
Den används på plats hos oss för att boosta din vistelse på det sätt som du gillar mest. Gäller för spa, spabehandlingar och måltider (ej dryck och logi). Och du har ett helt år på dig att nyttja njutningschecken i samband med logi!

Njutningschecken fås på plats hos oss vid ankomst när presentkortet nyttjas.

Vi ser fram emot att ses igen – varmt välkommen från alla oss på Strömstad Spa & Resort!

Köp Presentkort - Dubbel njutnings-deal

 

*Presentkortets giltighetstid 18 mån. Njutningschecken gäller ej som betalning för dryck, logi eller vid nyår. Njutningscheck nyttjas inom 1 år i samband med köpt logi. Maxbelopp som utfärdas på njutningscheck är 5000:-

Hitta presenter med wow-effekt snabbt och enkelt.

 

Ge bort en spaupplevelse i gåva, köp ett presentkort fyllt med omtanke till de du gillar och bryr dig om.

Varma sköna bad, i härlig miljö, behandlingar som får dig att känna dig relaxed & refreshed, vällagade smakfyllda måltider, sparitualer och sköna promenader på Nötholmen. Att få njuta av livets goda och skapa nya minnen 10 meter från havskanten blir en glad överraskning.

Ett presentkort från Strömstad Spa & Resort – en spaupplevelse – överraskningen som som uppskattas och kan skapa nya feelgoodminnen.

Presentkort köper du här

 

Presentkort till vår lively & lovely resort

 

Strömstad Spa & Resort är en modern sparesort som ligger 10 meter från havskanten i Bohuslän, på Sveriges västkust. Här njuter du av fantastisk miljö både ute och inne. Promenera på pärlan naturreservatet Nötholmen. Pausa på uteterrassen. Spaa loss. Träna. Golfa. Konferera. Spana in restaurang Maritimus smakfulla utbud. Sjunk ner i en av barsofforna kanske med en Mojito från vår collection. Och sov sedan riktigt skönt och se fram emot att vakna till den bästa frukosten.

 

116 av våra 232 rum är sviter med balkonger. De flesta av dem har utsikt över havet och kanalerna vid idylliska Nötholmen. I restaurang Maritimus är det elegant, fräscht och smakfullt. Du avnjuter vällagade smakupplevelser som speglar både den maritima anknytningen och vad säsonger och lokala producenter kan erbjuda.

 

Vårt Decléor Aroma Spa, det enda Decléor Flagship Spa i norra Europa, breder ut sig 2000m2 över två våningsplan med härliga bastukoncept, pooler och utomhusjacuzzi med havsutsikt. Här kan du slappna av, relaxa och bara låta den sköna feelgood-känslan infinna sig . Eller höj pulsen i gymmet eller under ett träningspass. Du kan även välja bland ett stort utbud av Decléors produkter och härliga spabehandlingar.