Make New Memories! Vilken upplevelse vill du ge?

Hitta gåvor & presenter med omtanke, feelgood och wow-känsla

Ge bort en spaupplevelse eller resortupplevelse i gåva, köp ett presentkort fyllt med omtanke och livsnjutning till de du gillar och bryr dig om.

Känslan när man får uppleva massor av härligheter, den känslan!

I present till familjen, släkten, spafantasten eller bästa vännerna. Eller för att fira jubilaren, födelsedagsfiraren, bröllopsparet eller kollegan. Vem ger du möjlighet att få välja sin lively och lovely feelgoodupplevelse?

Oavsett vad eller vem som ska firas; ge ett presentkort med wow-känsla. Gåvor fyllda med omtanke och livsnjutning. Ge presenter fyllda med livets goda, varma sköna bad, i härlig miljö, behandlingar som får dig att känna dig relaxed & refreshed, vällagade smakfyllda måltider, sparitualer och skön njutomhustid på terrassen, naturreservatet Nötholmen eller golfbanan. Att ge någon möjligheten att se fram emot att skapa nya härliga minnen 10 meter från havskanten – finns det någon bättre gåva?

Presentkortet är giltigt i 18 månader så det finns gott om tid att komma till oss.

Ett presentkort från Strömstad Spa & Resort – en spaupplevelse- överraskningen som som uppskattas och kan skapa nya feelgoodminnen.

Pssst… Kom ihåg att önska presentkort till dig själv också. Från oss alla – till dig – Happy New Memories.

 

Presentkort på spaupplevelse till vår lively & lovely resort

Be our guest – välkommen till Bohuslänska rivieran!
Kan vi locka dig med det goda resortlivet fyllt med härligheter? Strömstad Spa & Resort är en modern sparesort som ligger 10 meter från havskanten på den Bohuslänska rivieran på Sveriges västkust. Hos oss kan du se fram emot lovely feelGOOD-dagar och att fylla på med livsnjutning och värdefull tillsammanstid. Ja alla de där härliga stunderna som är så efterlängtade! Umgås, upplev och njut! Vår resort bjuder på härligt inspirerande miljö, generösa ytor och en skönt inbjudande atmosfär både inomhus och njutomhus. Kombinera bara-vara-tid med spaa loss-tid, må bra-tid, njutomhustid så som det passar just dig.

 

Upptäck naturen kring vår resort – Vattnet. Vinden. Vidderna. Vyerna! Med 10 meter till havskanten är havet alltid närvarande och naturreservatet Nötholmen är vår närmsta granne och en fantastisk plats att ha tillgång till. Ta en promenad och upplev de vackra vyerna och vem vet, kanske tillhör du de modiga som vågar dig på ett vinterbad i havet?
Spaa loss. Träna. Golfa. Konferera. Spana in restaurang Maritimus smakfulla utbud. Chilla tillsammans i vår nya coola bar- & loungemiljö och få tid för en stunds prat om smått och stort med något gott i glasen. Och kanske en stund till… det blir lätt så… Och sov sedan riktigt skönt och se fram emot att vakna till den bästa frukosten.116 av våra 232 rum är sviter med balkonger. De flesta av dem har utsikt över havet och kanalerna vid idylliska Nötholmen. I restaurang Maritimus är det elegant, fräscht och smakfullt. Du avnjuter vällagade smakupplevelser som speglar både den maritima anknytningen och vad säsonger och lokala producenter kan erbjuda.

 

Låt den sköna rechargekänslan infinna sig i Spa & relaxavdelningen, som breder ut sig över 2000m2 på två plan och erbjuder olika bastu – och poolkoncept. Känn den avkopplande värmen från olika bastu, flyt i saltvattenpoolen, bubbla inomhus eller i utomhusjacuzzin med utsikt över havet och yachthamnen, slumra en stund i vilogungor eller prova en stunds massage i våra massagefåtöljer. Eller höj pulsen i gymmet eller under ett träningspass. Missa inte tillfället att prova en skönt avstressande behandling eller välgörande massage, det är precis vad som behövs för att få känna sig relaxed och refreshed från topp till tå.

Strömstad Spa & Resort har ett mycket attraktivt läge i omedelbar närhet till Kosterhavet och en världsunik skärgård utvald av CNN till en av världens vackraste vildmarker. Förutom naturreservatet Nötholmen finns en 18-håls golfbana intill resorten samt att du har hela Strömstad centrums utbud, med allt från små butiker till gallerior, inom promenadavstånd. Från Göteborg är det endast 1 tim och 40 min med bil till oss i Strömstad och från Trestadområdet ca 1 tim. Kom till vår vackra bohuslänska riviera med puls och idyll.På Strömstad Spa & Resort kan du livsnjuta, hitta din feelgood-faktor och få en boost oavsett om du gästar oss privat eller för möten. Next stop Strömstad – när ses vi?