The Sunday Vibe Collection

Vill du ha längre helg och mer av den härliga helgkänslan i ditt liv? We know the feeling! Därför har vi skapat en skön kollektion av söndagspaket för dig att livsnjuta av. Och varför är just söndagar så himla perfekta och kanske veckans bästa dag för feelgood på resort?

För att söndag är en lyxigt skönt lååång dag

Kanske är det bästa dagen för att det känns lite extra lyxigt att få resa iväg för en härlig upplevelse på en söndag. Och också för att du har haft lördagen på dig att hinna fixa lite hemma, har hunnit att packa i lugn och ro och kan komma till oss redan under söndag förmiddag så att du hinner uppleva och njuta mer!

Incheckning är väl från kl. 15 säger du då… Men ärligt talat – inte har du tänkt att hänga på rummet under hela din vistelse? Du är självklart hjärtligt välkommen till oss och den Bohuslänska Rivieran tidigare än så!

 

Bästa dagen! A Sunday well spent brings a week of content…

Kom in i den sköna, softa söndags viben och börja tex dagen med spa och relax. Det finns omklädning i själva Flow Spa och härliga produkter från Lexington så det går fint att spaa innan incheck för den som önskar. Badrock, badtofflor och handdukar får du i spareceptionen och du är all set för att go with the flow, flyta i saltvattenpoolen, bubbla i jacuzzis, prova sparitualer och koppla av i vilogungorna. Kombinera med en spabehandling som är som magi för välbefinnandet.

Oavsett om det är gråmulet, stormar, regnet vräker ner eller snön faller utomhus så är det ALLTID solsäkert, varmt och gott alla dagar året om hos oss på Resorten! Passa på att testa solrummet, en solsäker upplevelse utöver det vanliga.

Gott att äta och bubblor, cocktails och mocktails eller annat lockande att dricka i glaset smakar alltid som bäst med utsikt över palmer, havet och båtarna i yachthamnen. Kom för feelgood hos oss på terrassen eller i vår sköna lounge och barmiljö Bubbles & Beats och matglädje i våra restauranger.

Lockar njutomhusupplevelser så finns Strömstad GKs 18-håls bana, havet och den natursköna pärlan naturreservatet Nötholmen intill oss med möjligheter till promenader, picknick, kajak, SUP och dopp från bryggorna vid Resorten eller ute på klippor och stränder på Nötholmen.

 

Treat yourself to Sunday – få mer av helgen

På måndagen har du kanske möjlighet att börja senare och förlänga helgen lite till med late checkout; tänk ljuvlig långfrukost, sovmorgon, mer spa och en lockande lunchbuffé innan det är dags att säga på återseende.

Eller så vill du inte alls checka ut utan har bestämt dig för att ta ledigt, stanna på Rivieran en/flera dag/ar till och fortsätta att livsnjuta och förlänga helgen.

 

Varmt välkommen att skapa din allra bästa Sunday Vibe Feeling!

Strömstad Spa

Vilken Sunday Vibe drömmer du om?

Välj din favoritsöndag.

Lyxsöndag, Sunday is Beauty & Golf Deluxe Sunday är paketen som skapats för dig som vill njuta på veckans kanske bästa dag på Resorten.

 

För dig som vill skapa din egen drömmiga söndag så bokar du rum & frukost och adderar till de upplevelser som du gillar allra bäst tex läckra måltider, entré till Flow Spa, sparitualer, behandlingar, solrummet, utflykter i vårt närområde etc.

Lyxsöndag

Vad gör du på söndag? Få skönaste och mest avkopplande avslutet på veckan och starta upp den nya på allra bästa sätt.

Boka in en lyxig söndag

Sunday is Beauty

Låt välbefinnandet göra glädjeskutt när du livsnjuter i Flow Spa och pysslas om med spabehandling. Relax. Refresh. Recharge. Söndagen är din och er att njuta av. För Sunday is beYOUtiful! 

Allt om Sunday is Beauty

Golf Deluxe Sunday

En grym runda på Sveriges västligaste 18-håls golfbana intill Resorten, återhämtning i FLOW spa och skönt resortchill är lätt den bästa söndagen för dig!

Boka din Golf Deluxe Sunday