Sunday is Beauty

 

Paketet Sunday is Beauty innehåller:

Övernattning i ett dubbelrum

Härlig frukostbuffé

Entré till spa-och relaxavdelning med olika bastu och poolkoncept

En Back & Neck massage, 20 minuter/person

Lån av badrock och badtofflor

Tillgång till Gym 24h  & träningspass enligt schema

Pris: 2695:- för 2 personer i dubbelrum. Paketet finns endast tillgängligt söndagar.

Låt välbefinnandet göra glädjeskutt när du livsnjuter i Flow Spa och pysslas om med spabehandling. Relax. Refresh. Recharge. Söndagen är din och er att njuta av. För Sunday is beYOUtiful! 

Börja nedvarvningen för feelgood i Flow Spa med att ta en skön, lugn dusch med de härliga kropps- och hårvårdsprodukterna från Lexington. Sedan kan du simma, flyta och njuta i saltvattenpoolen. Känna värmen och hettan i olika saunas. Och låta den växelvisa värmen och kylan i Kneippbadet göra underverk för cirkulationen.

I den varma, bubblande utejacuzzin sjunker du ner, andas in den friska, salta havsluften, låter blicken vila ut över havet och tankarna segla iväg. Svep sedan in dig i din badrock och låt dig gungas mjukt, tryggt och behagligt i vilosängarna på mezzaninen.

Vill du förhöja din spaupplevelse ytterligare rekommenderar vi våra sparitualer från Elemis eller Thalion.

Finns det något bättre än riktigt härliga spabehandlingar? Back & neck massage som ingår i paketet är toppen för att få igång cirkulationen och den sköna stunden ger säkert mersmak. Boosta ditt välbefinnande ytterligare genom att komplettera med fler spabehandlingar och lyxigt, boostande ansiktsbehandlingar.

Efter massor med härligheter på spa vill du säkert låta dig väl smaka av en middag. Addera till Chef’s Dinner så kan du se fram emot både förrätt, varmrätt och dessert! Prata, umgås och bara njut av söndagskvällen i vår restaurang, lounge och bar Bubbles & Beats.

Dags att säga godnatt, bädda om dig och få minst sju timmars välgörande lyxig skönhetssömn. Sov så gott, imorgon bitti finns en fräsch frukostbuffé att längta till.