Resortens yachthamn

Sail away & lägg till i yachthamnen, Resortens egna hamn

 

Lägg till i vår egna yachthamn på vackra Bohuslänska Rivieran! Passa på att kombinera båtlivet eller seglingen med att få en riktig livsnjutarboost fylld med feelgood och skönt resortchill och njutomhustid på vår resort 10 meter från havskanten.

Nyttja och njut av spa, relax och träning och övriga resortaktiviteter. Låt oss sköta matlagningen och servera dig gott att äta i våra restauranger eller frestas av något pizzaliscious från Dockyard Pizzeria. Koppla av och umgås i baren Bubbles & Beats och ute på terassen vid Mojito Bar.

Visste du att skärgården vid resorten är världsunik och utvald av CNN till en av världens vackraste vildmarker? Variera båtlivet med att hyra kajak eller SUP och glid iväg på en tur.

Naturreservatet Nötholmen, som är perfekt för picknick, promenader/jogging och bad från klippor och stränder ligger 50 meter från hamnen och Strömstad Golfklubbs 18-håls golfbana blir din närmsta granne där du kan passa på att vässa svingen.

Sugen på shopping? Hela Strömstad centrums utbud, med allt från små butiker till gallerior, finns inom promenadavstånd från Resorten.

Rätt nord utanför Strömstad så ligger Kosterhavets Nationalpark. Och om du vill variera livet till havs så rekommenderar vi att uppleva magiskt vackra Kosteröarna på cykel. Det är helt fantastiskt!

Boka din plats i yachthamnen

 

Yachthamnen med två bryggor och totalt 42 kajplatser är förbokningsbara via Dockspot. Aktuell gästhamnsavgift hittar du på Dockspot.

Du kan förhandsboka fram till  kl. 10:00 samma dag. För senare ankomst kan du betala för ”drop-in” plats via ”Betala nu – knappen” eller köpa  biljett i automaten vid Brygga 1.

OBS! Våra båtplatser får ej hyras för kommersiell verksamhet.

Boka plats i yachthamnen

Varmt välkommen till Strömstad Spa & Resort Yachthamn. Kort väg från Göteborg och Oslo.

 

Vill du boka vår, sommar eller höstplats?


Bubbelanläggning erbjuder isfrihamn i möjligaste mån med hänsyn till väderförutsättningarna. Kontakta oss på e-mail booking@stromstadspa.se eller info@dockspot.com för bokning.