Menu

Yachthamnen är öppen

Kära gäst!
Yachthamnen med två bryggor och totalt 42 kajplatser är öppen, men som en konsekvens av pandemin är vi i en situation med förhandling med hyresvärden och pga detta kommer vi därför tyvärr inte att kunna öppna vår resort i sommar utan den är pausad och tillfälligt stängd tillsvidare.

Därför erbjuder vi specialpriser i yachthamnen under sommaren.  Se aktuell gästhamnsavgift vid bokning på Dockspot.

Strömstad Spa & Resort Yachthamn är hotellets egna hamn

 

50 meter från hamnen ligger Nötholmen Naturreservat, en fantastisk ö att upptäcka, promenera och uppleva med familj och vänner. Önskar du utforska Strömstad ligger linfärjan inte långt från hamnen, vilket gör det enkelt för dig/er att komma till centrum. I centrum finner du en mängd olika gallerier och shoppingmöjligheter. Rätt nord utanför Strömstad så ligger Kosterhavets Nationalpark. En cykletur på Kosteröarna är en fantastisk upplevelse.

Vi önskar dig ännu en gång varmt välkommen till Strömstad Spa & Resort Yachthamn. Kort väg från Göteborg och Oslo.

 

Alla platser är förbokningsbara via Dockspot dessa måste bokas innan 24:00. Samma dag köps biljett i automaten vid Brygga 1. För aktuell gästhamnsavgift se info på Dockspot.

OBS! Våra båtplatser får ej hyras för kommersiell verksamhet.

 

Boka din plats via dockspot.com: Boka plats i yachthamnen

 

Vill du boka vår, sommar eller höstplats?


Bubbelanläggning erbjuder isfrihamn i möjligaste mån med hänsyn till väderförutsättningarna. Kontakta oss på e-mail booking@stromstadspa.se eller info@dockspot.com för bokning.