Resortens yachthamn

Sail away & lägg till i yachthamnen, Resortens egna hamn

 

Lägg till i vår egna yachthamn på vackra Bohuslänska Rivieran! Passa på att kombinera båtlivet eller seglingen med att få en riktig livsnjutarboost fylld med feelgood och skönt resortchill och njutomhustid på vår resort 10 meter från havskanten.

Kanske vill du njuta av spa, relax, träning och övriga resortaktiviteter? Eller låta oss sköta matlagningen och servera dig gott att äta i våra restauranger eller frestas av något pizzaliscious från Dockyard Pizzeria. Och även koppla av och umgås i baren Bubbles & Beats och ute på terassen vid Mojito Bar.

Visste du att skärgården vid resorten är världsunik och utvald av CNN till en av världens vackraste vildmarker? Variera båtlivet med att hyra kajak eller SUP och glid iväg på en tur.

Naturreservatet Nötholmen, som är perfekt för picknick, promenader/jogging och bad från klippor och stränder ligger 50 meter från hamnen och Strömstad Golfklubbs 18-håls golfbana blir din närmsta granne där du kan passa på att vässa svingen.

Sugen på shopping? Hela Strömstad centrums utbud, med allt från små butiker till gallerior, finns inom promenadavstånd från Resorten.

Rätt nord utanför Strömstad så ligger Kosterhavets Nationalpark. Och om du vill variera livet till havs så rekommenderar vi att uppleva magiskt vackra Kosteröarna på cykel. Det är helt fantastiskt!

Boka din plats i yachthamnen

 

Yachthamnen med två bryggor och totalt 42 kajplatser är förbokningsbara via Dockspot. Aktuell gästhamnsavgift hittar du på Dockspot.

Du kan förhandsboka fram till  kl. 10:00 samma dag. För senare ankomst kan du betala för ”drop-in” plats via ”Betala nu – knappen”.

OBS! Våra båtplatser får ej hyras för kommersiell verksamhet.

Vill du boka  din vinterplats

 

Information om vinterplats på Strömstad Spa & Resort – Hos oss är det Feel The Vibe året runt .

Besök gärna vår spa & relaxavdelning , kanske infinner sig partykänsla i vår glittriga bar Bubbles & Betas och i restaurang Maritimus så serveras läckert julbord från mitten av november till slutet av december – läs gärna mer och boka här

Vinterplatserna är nu öppnade för bokning och gäller för perioden  1 oktober -31 mars. El tillkommer och elmätare tillhandahålls av Strömstad Spa. Bubbelänläggning erbjuder isfrihamn i möjligaste mån med hänsyn till väderförutsättningarna.

För bokning av vinterplats:

1. Välj förhandsbokning och fyll i storlek på båten.
2. Klicka i 30-31 januari och välj plats.
3. Boka plats och följ stegen för betalning.
4. Klart!

Om du behöver hjälp med bokning kontakta vår support.
+46(0)8-101991
info@dockspot.com

OBS! Våra båtplatser får ej hyras för kommersiell verksamhet.

Boka plats i yachthamnen

Varmt välkommen till Strömstad Spa & Resort Yachthamn. Kort väg från Göteborg och Oslo.