Träning på Resorten

Vill du bli starkare, piggare, få mer energi och förbättra din kondition? Fyll på med träningsglädje i olika former hos oss på Resorten. Alla våra hotellgäster och träningsmedlemmar är varmt välkomna att delta i våra gruppträningspass. Gymmet har generösa öppettider för träningsmedlemmar och är öppet dygnet runt för hotellgäster, allt för att du ska kunna träna när det passar dig.  Och att njutomhusa med en promenad, joggingtur eller löprunda på vackra Nötholmen intill Resorten ger verkligen äkta rörelseglädje det med!

 

Investera i dig själv och ditt välbefinnande

På Resorten har du utmärkta förutsättningar för att ta hand om dig själv med träning, wellness, spa och behandlingar.  Och att vi alla har nytta och glädje av välmående och en god kondition, både den mentala och fysiska, och att kondition är färskvara, det behöver vi knappast berätta för dig. Men så var det det här med att gå från att veta till att göra. Så tveka inte bli medlem hos oss och investera i dig själv och ditt välbefinnande.

 

Träning, gruppträning och gym.

Gymmet/träningsstudion är fullt utrustad med Technogyms träningsmaskiner, som gör att du kan träna alla muskelgrupper. Vill du träna mer funktionellt så har vi även en cabelmaskin. Det finns också ett flertal konditionsmaskiner såsom crosstrainers, löpband och cyklar i gymmet. Vill du kombinera med fria vikter så finns skivstång med lösa vikter samt hantlar upp till 22 kilo. För gruppträning används vår fitnessal med spegelvägg.

Vänligen notera att vi har 16-årsgräns i vårt gym för att träna. Föräldrar får självklart ta med yngre barn under tiden de tränar, men tänk på att hålla uppsikt över dem och respektera de övriga gästerna.

Go and stay active – den bästa motionen är den som blir av! 

Bli medlem hos oss!

Som Flow Spa träningsmedlem har du tillgång gym med generösa öppettider, träningspass och även till vår fantastiska spaavdelning! Varmt välkommen att bli medlem och träna hos oss på Resorten.

Allt om medlemskap

Gruppträning

Träna tillsammans med våra härliga, inspirerande och peppande instruktörer! Här hittar du info om de olika träningspass som du kan delta i på Resorten.

Till passbeskrivningar

Schema & passbokning

Alla våra hotellgäster och träningsmedlemmar är varmt välkomna att delta i våra gruppträningspass.

Till Schema & passbokning

Boosta dig med extra feelGOOD & wellness

Stanna gärna och livsnjut hos oss i anslutning till träningen! Här får du tipsen om hur du kan boosta dig lite extra i samband med din träning.

Till mer feelGOOD & livsnjutning