Menu

Konferenspaket för din konferens på Västkusten

Boost your team | Boost your conference | Boost your business

  1,40 h från Oslo/Göteborg | 10 m från havskanten | 18 konferensrum för upp till 500 personer | 232 hotellrum & konferenspaket för din konferens

  Att skapa bra möten mellan människor kräver bra mötesplatser

  Strömstad Spa & Resort är en sådan plats, en resort som andas internationell touch, är både lively och lovely och som gärna bidrar när du vill boosta dig själv, ditt team, din konferens eller din business. Välj bland våra konferenspaket för att skapa förutsättningar för en lyckad konferens.

  Läckra matupplevelser, storslagen natur, såsom tex Kosteröarna, spa, aktiviteter osv. osv. Ja, vi skulle kunna fortsätta att prata om varför du och ditt team ska välja att komma till oss för  konferens, workshop, event eller festligheter… Men! Vi tänker att det är så mycket bättre att ni kommer till oss och upplever alla möjligheter på vår fantastiska resort.

  Dags för Out of office? Hos oss hittar du konferenspaket för att boosta din konferens, event, workshop eller festligheter.

  Vårt utbud av konferenspaket hittar du här. Paketera och utveckla sedan innehållet tillsammans med våra projektkoordinatorer. Tillsammans designar vi ett mötesmässigt smart möte för dig och ditt team!

  Säkra konferenser och möten – både inomhus & njutomhus!

  Be safe & stay safe under din konferens. Så agerar vi för en säker miljö och säkra vistelser för både gäster och medarbetare. Till infon.

  Mötesmässigt smart att be om hjälp!

  Börja med att säkra upp med ett konferenspaket som snabbt och enkelt lägger grunden för din konferens och innehåller det som behövs för att ert möte ska bli bra.

   

  Förenkla sedan inför mötet genom att ta hjälp av våra konferenskoordinatorer, som har många års erfarenhet av att arrangera möten, konferenser, events. Ja, det är smart att be om hjälp! Vi gillar att skapa de rätta förutsättningarna för ett lyckat möte.

   

  Ett bra möte kostar faktiskt inget extra. Du får hjälp med planeringen och förslag på mötesupplägg för ditt företags behov och mål. Och det är kostnadsfritt.

   

  Hör av dig till oss – vi gillar att skapa mötesmässigt smarta möten för dig och ditt team!

  Låt oss hjälpa dig med din konferens

  Erbjudande - Klassisk konferens med On Running skor

  Ready. Set. ON! Boka en klassisk konferens och få coola On-runningskor värde ca 1600:-/st till alla deltagare.

  Info & Bokning

  NYHET! Klassisk Njutomhuskonferens

  Från 1695:-/ pers inkl.moms

  En fräsch nyhet som kombinerar frisk och luftig touch på mötesagendan med vårt uppskattade originalpaket Klassisk konferens.

  Info & bokning

  Erbjudande - Ta ledningen med ett möte på köpet!

  Få ett kostnadsfritt ledningsgruppsmöte på köpet!

  Vässa hela teamet, både medarbetare och chefer, och få ett försprång gentemot konkurrenterna! För när du bokar en Klassisk konferens för 25 personer eller fler så får helt kostnadsfritt ett ledningsgruppsmöte för 5 personer! Konferenspaket från 1310:-/person ex. moms.

  Info & Förfrågan

  Skaldjurskonferens

  Från 1680:-/pers inkl moms

  Det bästa av Bohuslän

  Boka skaldjur

  Healthy Conference

  Från 2370:-/ pers inkl. moms

  Konferens för ett friskare företag

  Boka Healthy

  Spice your conference

  Från 1795:-/pers inkl. moms

  Inspiration , konferens och matglädje

  Spice your conference

  Dagkonferens Classic

  Från 645:-/ person

  Klassik Dagkonferens med internationell touch

  Boka Dagkonferens classic

  Konferenspaket Happy Monday

  Från 1395:-/pers inkl. moms

  Perfekt mötesplats för en god start på veckan!

  Boka Happy