Menu

Konferenspaket för din konferens på Västkusten

Boost your team | Boost your conference | Boost your business

1,40 h från Oslo/Göteborg | 10 m från havskanten | 18 konferensrum för upp till 500 personer | 232 hotellrum & konferenspaket för din konferens

Att skapa bra möten mellan människor kräver bra mötesplatser

Strömstad Spa & Resort är en sådan plats, en resort som andas internationell touch, är både lively och lovely och som gärna bidrar när du vill boosta dig själv, ditt team, din konferens eller din business. Välj bland våra konferenspaket för att skapa förutsättningar för en lyckad konferens.

Läckra matupplevelser, storslagen natur, såsom tex Kosteröarna, spa, aktiviteter osv. osv. Ja, vi skulle kunna fortsätta att prata om varför du och ditt team ska välja att komma till oss för  konferens, workshop, event eller festligheter… Men! Vi tänker att det är så mycket bättre att ni kommer till oss och upplever alla möjligheter på vår fantastiska resort.

Dags för Out of office? Hos oss hittar du konferenspaket för att boosta din konferens, event, workshop eller festligheter.

Vårt utbud av konferenspaket hittar du här. Paketera och utveckla sedan innehållet tillsammans med våra projektkoordinatorer. Tillsammans designar vi ett mötesmässigt smart möte för dig och ditt team!

Säkra konferenser och möten – både inomhus & njutomhus!

Be safe & stay safe under din konferens. Så agerar vi för en säker miljö och säkra vistelser för både gäster och medarbetare. Till infon.

Mötesmässigt smart att be om hjälp!

Börja med att säkra upp med ett konferenspaket som snabbt och enkelt lägger grunden för din konferens och innehåller det som behövs för att ert möte ska bli bra.

 

Förenkla sedan inför mötet genom att ta hjälp av våra konferenskoordinatorer, som har många års erfarenhet av att arrangera möten, konferenser, events. Ja, det är smart att be om hjälp! Vi gillar att skapa de rätta förutsättningarna för ett lyckat möte.

 

Ett bra möte kostar faktiskt inget extra. Du får hjälp med planeringen och förslag på mötesupplägg för ditt företags behov och mål. Och det är kostnadsfritt.

 

Hör av dig till oss – vi gillar att skapa mötesmässigt smarta möten för dig och ditt team!

Låt oss hjälpa dig med din konferens

Klassisk konferens med On Running skor

Ready. Set. ON! Boka en klassisk konferens och få coola On-runningskor värde ca 1600:-/st till alla deltagare.

Info & Bokning

Njutomhus-konferens

Från 1695:-/ pers inkl.moms

Kombinera frisk och luftig touch på mötesagendan med vårt uppskattade originalpaket Klassisk konferens.

Info & bokning

Skaldjurskonferens

Från 1680:-/pers inkl moms

Det bästa av Bohuslän

Boka skaldjur

Spice your conference

Från 1795:-/pers inkl. moms

Inspiration , konferens och matglädje

Spice your conference

Friskvårdsdag för teamet

från 995:-/pers

Aldrig har det varit så viktigt som nu att bygga starka team för framtiden och en sak som vi vet är att mår man bra så presterar man bättre över tid. Att vara i en miljö 10 meter från havskanten oavsett årstid , att kunna njuta av luften, naturen och alla de aktiviteter vi kan erbjuda är fantastiskt.

Läs mer om friskvård

80 kollegor eller fler = Exklusiv Access till Resorten

2200:-/ person

Boost Your team! - Hela resorten för er själva: 2200:-/ person Säkra ytor, Njutomhus! , flexibla mötesrum, god mat , avkopplande spa, tillsammanstid Skapa teamet för framtiden

Boka Resorten

Konferenspaket Happy Monday

Från 1395:-/pers inkl. moms

Perfekt mötesplats för en god start på veckan!

Boka Happy

Dagkonferens Classic

Från 645:-/ person

Klassik Dagkonferens med internationell touch

Boka Dagkonferens classic