Konferenspaket för din konferens på Västkusten

Boost your team | Boost your conference | Boost your business

1,40 h från Oslo/Göteborg | 10 m från havskanten | 18 konferensrum för upp till 500 personer | 232 hotellrum & konferenspaket för din konferens

Att skapa bra möten mellan människor kräver bra mötesplatser

Strömstad Spa & Resort är en sådan plats, en resort som andas internationell touch, är både lively och lovely och som gärna bidrar när du vill boosta dig själv, ditt team, din konferens eller din business. Välj bland våra konferenspaket för att skapa förutsättningar för en lyckad konferens.

Läckra matupplevelser, storslagen natur, såsom tex Kosteröarna, spa, aktiviteter osv. osv. Ja, vi skulle kunna fortsätta att prata om varför du och ditt team ska välja att komma till oss för  konferens, workshop, event eller festligheter… Men! Vi tänker att det är så mycket bättre att ni kommer till oss och upplever alla möjligheter på vår fantastiska resort.

Dags för Out of office? Hos oss hittar du konferenspaket för att boosta din konferens, event, workshop eller festligheter.

Vårt utbud av konferenspaket hittar du här. Paketera och utveckla sedan innehållet tillsammans med våra projektkoordinatorer. Tillsammans designar vi ett mötesmässigt smart möte för dig och ditt team!

 

Connecta med våra Sales Managers

Tillsammans skapar vi bra mötesmöjligheter!

Hör av dig till oss redan idag för att boka in din kostnadsfria visning och med frågor kring möten! En visning är perfekt för att du ska kunna se och uppleva vår mötesplats och alla de förutsättningar vi har för att ni ska kunna boosta och bygga bra team och kombinera nytta med nöje under era konferenser, kickoffs och events hos oss.

 

Monica Aspelund, Sales Manager – Norge

+47 99 10 19 92, monica.aspelund@stromstadspa.se

 

Daniel Strömberg, Sales Manager – Sverige

+46 706 27 77 77, daniel.stromberg@stromstadspa.se

 

Stian Översjöen, Sales Manager – Region Oslo

+47 98 28 73 81, stian.oversjoen@stromstadspa.se

Strömstad Spa

Mötesmässigt smart att be om hjälp!

 

Börja med att säkra upp med ett konferenspaket som snabbt och enkelt lägger grunden för din konferens och innehåller det som behövs för att ert möte ska bli bra. Förenkla sedan inför mötet genom att ta hjälp av våra konferenskoordinatorer, som har många års erfarenhet av att arrangera möten, konferenser, events.

 

Ja, det är smart att be om hjälp! Vi gillar att skapa de rätta förutsättningarna för ett lyckat möte. Ett bra möte kostar faktiskt inget extra. Du får hjälp med planeringen och förslag på mötesupplägg för ditt företags behov och mål. Och det är kostnadsfritt.

 

Hör av dig till oss – vi gillar att skapa mötesmässigt smarta möten för dig och ditt team!

Klassisk Vinterkonferens på Bohuslänska Rivieran

Kampanj! 2295:-/person inkl. moms

Nu släpper vi ett antal Klassiskt konferenspaket för endast 2295:-/person inkl. moms! Vintern är magisk på Bohuslänska Rivieran. Ta med kollegorna till en perfekt setting för att mötas och planera nästa drag och taktiken för 2024. Säkra erbjudandet nu innan det säljer slut!

Till kampanjerbjudandet
Skepp Ohoj! 20% rabatt på skärgårdstur

Skepp Ohoj! 20% rabatt på skärgårdstur

Upplev vår världsunika skärgård! Ta tillfället i akt och kombinera konferensen med att få en riktigt härlig njutomhusstund tillsammans i vårsol och havsbris. Du får 20% rabatt på båtutflykt i skärgården när du genomför din konferens under april!

Boka aprilmöte med skärgårdstur

Skaldjurskonferens

Det bästa av Bohuslän Det är under vintern skaldjuren är som bäst! I skaldjurskonferens har vi självklart inkluderat en bra möteslokal, fikapauser, lunch och logi. Men det bästa är fantastiska skaldjur på en skaldjusplatå – den färskaste sjömaten du kan tänka dig.

Boka skaldjur

Njutomhus-konferens

Kombinera frisk och luftig touch på mötesagendan med vårt uppskattade originalpaket Klassisk konferens.

Boka Njutomhus

80 kollegor eller fler = Exklusiv Access till Resorten

Boost Your team - Hela resorten för er själva! Säkra ytor, Njutomhus! , flexibla mötesrum, god mat , avkopplande spa, tillsammanstid Skapa teamet för framtiden

Boka Exklusivitet

Spice your conference

Inspiration , konferens och matglädje

Spice your conference

Friskvårdsdag för teamet

Aldrig har det varit så viktigt som nu att bygga starka team för framtiden och en sak som vi vet är att mår man bra så presterar man bättre över tid. Att vara i en miljö 10 meter från havskanten oavsett årstid , att kunna njuta av luften, naturen och alla de aktiviteter vi kan erbjuda är fantastiskt.

Läs mer om friskvård

Dagkonferens Classic

Klassik Dagkonferens med internationell touch

Boka Dagkonferens classic