Menu

Njutomhus-konferens

Njutomhuskonferens är en fräsch nyhet som kombinerar frisk och luftig touch på mötesagendan med vårt uppskattade originalpaket Klassisk konferens, konferenspaketet som innehåller allt som du behöver för att du skall få ett bra möte. 

Är Njutomhuskonferens något för ditt företag eller din verksamhet/organisation? Ja, det tror vi!
Förutom att vi har vant oss vid att hålla avstånd och ses mer utomhus med anledning av Covid så visar också forskning att vi människor blir piggare och är mer kreativa när vi vistas utomhus än när vi bara sitter still inomhus. Det behöver inte vara så komplicerat, att bara gå ut och få lite frisk luft och naturligt ljus räcker långt.

SÄKRA KONFERENSER – både inomhus och njutomhus!
Hos oss finns det stora generösa ytor med en skönt luftig och rymlig atmosfär. För det är gott om space både inomhus och utomhus på vår resort. Det gör det enklare att hålla avstånd både före, under och efter mötet.

Be safe & stay safe under din konferens. Självklart följer vi hälsomyndigheternas rekommenderade åtgärder för att skydda våra gäster och minimera risken för smittspridning. Vi bevakar fortlöpande utvecklingen via svenska myndigheter och är redo att sätta in nya åtgärder om situationen förändras.

Som en del i Nordic Hotels & Resorts agerar vi för en säker miljö och säkra vistelser för både gäster och medarbetare. Se mer info om Safe Stays och Konferens & möten

Så designas din Njutomhuskonferens

Passa på att nyttja möjligheten att få hjälp och värdefulla idéer – tillsammans utomhusanpassar vi efter aktuell årstid och designar en njutomhuskonferens som passar dina deltagare.

Att byta inne mot ute:

  • Vad är agendan och syftet med mötet? Handlar det om att skapa kraft och energi, se tex till att ni kommer ut på klipporna och i naturen intill resorten under konferensen. Eller fråga oss om hur den härliga utomhusmiljön kan nyttjas på olika sätt om fokus är samarbete. Se till att nyttja alla möjligheter som finns på och kring vår resort.

 

  • Utefika året om. Ta med kaffet ut på vår terrass och ta fikapausen 10 meter från havskanten. Mer energigivande och visst blir fikat alltid lite godare utomhus?

 

  • Ett möte kan bli mycket mer effektivt när man tar det under en härlig promenad. Naturreservatet Nötholmen som ligger precis intill vår resort är en fantastisk plats. Vidga vyerna med en boostande walk and talk och få nya perspektiv och infallsvinkar!

 

  • Ut  & pausa! Ta er tid att lämna möteslokalen för korta pauser utomhus. Välbehövligt och värdefullt för rörelse och diskussion. Eller skapa variation med tex en uppgift att lösa under pausen.

 

  • Kom ihåg att inte packa konferensagendan för tight. Lämna utrymme för rekreation, reflektion och att “bara” umgås nu när ni är iväg tillsammans igen. Ta vara på tillfället att uppleva vår resort och havet och naturen intill. Koppla av med tillsammanstid på terrassen, ta en promenad längs havskanten, picknick, en joggingtur, ett uppfriskande dopp i havet osv.

 

  • Addera en utomhusupplevelse som passar ditt möte och teamet; vilka aktiviteter gillar ni eller skulle vilja prova? Havsnära kajaktur eller fartfylld action med ribb. Vara i nuet under ett yogapass eller pulshöjande träningsglädje med konditions/styrkepass ute i friska luften. Kosterjakten på cykel eller femkamp. Eller var med om att fånga havets guld under hummerfiske i Kosterhavet. Fråga gärna oss om fler förslag.

 

Paketet innehåller:

Logi i enkel eller dubbelrum

Frukost

För – och eftermiddagskaffe

Lunch

3-rätters middag

Badrock och badtofflor

Gym 24h

Träningspaket enligt schema

Konferenslokal med basteknisk utrustning, block & penna

Pris: Enligt offert conference@stromstadspa.se

 

Förfrågan konferens

 • Hur många är ni?

 • Datum för konferensen

 • Datumformat: MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
 • Datumformat: MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
 • Kontakt info

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.