Menu

Spabehandlingar

Vi kan erbjuda ett stort utbud av spabehandlingar och massage. Är ni två personer som vill dela en skön spa-upplevelse? Boka då parbehandling eller vår Spa Svit tillsammans med någon du tycker om! För att få just den behandling och tid som du önskar, ber vi dig att boka din behandling i god tid innan ankomst.

Vi har ett brett utbud av Decléors produkter och behandlingar. Pass på och boka en behandling som du tidigare aldrig upplevt! Det är bra om du bokar din behandling i god tid. Vi finns redo för att ta hand om dig.

Makeup, träningspass, behandlingar och night spa förhandsbokat i spareceptionen eller ta kontakt med spa@stromstadspa.se eller tlf 052630342 för bokning.

Ansikte Ansikte

7 behandlingar från 525:-

Behaglig massage för ansikte, nacke och axlar med akupressur och dränage.

Fish Spa Fish Spa

Fish Spa från 125:- till 295:-

Vi använder hundratals tandlösa “Garra Rufa” fiskar som försiktigt suger och knaprar bort dina döda hudceller och samtidigt skapar en lätt och avslappnande massage.

Gravida & barn Gravida & barn

7 behandlingar från 195:-

Är du gravid? Grattis! Vi gör gärna behandling på dig så länge du har passerat vecka 12 i graviditeten, innan det gör vi inte behandlingar på gravida.

Händer & fötter Händer & fötter

2 behandlingar från 825:-

Essie manikyr & pedikyr – Naglar och nagelband blir vackra och välformade, polering och handmassage. Fotbad, filning av fötter, rensning av nagelband, massage.

Kroppsbehandlingar Kroppsbehandlingar

6 behandlingar från 545:-

Härliga kroppsbehandlingar såsom svensk klassisk massage, kroppspeeling eller varför inte en aquscape som motsvara flera timmars djupsömn?

Massage Massage

6 behandlingar från 595:-

Hitta din favorit! Vi har aromamassage, klassisk svensk massage och Hot Stone massage.

Parbehandlingar Parbehandlingar

5 behandlingar från 545:-

Våra duktiga terapeuter kan erbjuda parbehandlingar i spasvit, love tub eller duomassage.