Menu

Spabehandlingar

Letar du efter ett stort utbud av spabehandlingar och massage att njuta av? Varmt välkommen till oss spaterapeuter på Strömstad Spa & Resort! Här kan du välja bland ett stort sortiment av Decléors produkter och härliga spabehandlingar. Kanske passar du på att prova behandlingar som du aldrig tidigare upplevt. Vi finns här för att pyssla om dig. Är ni två personer som vill dela en skön spaupplevelse? Boka in dig tillsammans med någon du tycker om för duobehandling, Love tub eller vår Spasvit.

Och kom ihåg att boka din spabehandling i god tid innan du kommer till oss för att få just den spabehandling och tid som du önskar.

Makeup, träningspass, behandlingar och night spa förhandsbokas i spareceptionen eller kontakta oss via spa@stromstadspa.se eller +46 526 303 42 så hjälper vi dig med din bokning.

Ansikte Ansikte

Boosta med Decléors eller Ekseptions lyxiga och djupverkande produkter eller sätt färg på fransar och bryn.

Duobehandlingar Duobehandlingar

Duobehandlingar, Love tub eller vår Spasvit tillsammans med någon du tycker om.

Fish Spa Fish Spa

Som att bada fötterna i champagne – en mild massage som känns som bubblor.

Fötter Fötter

Sköna och vårdande behandlingar för trötta fötter med soft feet och pedikyr.

Gravida & barn Gravida & barn

Njut av en spabehandling när du har passerat vecka 12 i graviditeten. Och massage för barn.

Kroppsbehandlingar Kroppsbehandlingar

Lyxigt rogivande spabehandlingar för dig som vill känna dig relaxed och refreshed från topp till tå.

Massage Massage

Aromamassage, klassisk massage och Hot Stone-massage. Vad väljer du?

DIY – designa din egen ekologiska body scrub

295:-/person

En härligt skön aktivitet där du mixar och tillverkar din egen skrubb efter våra ekologiska recept.

Mer info DIY - organic body scrub

BABOR SPA TRAY – DIY TREATMENT

Ta hand om dig själv och uppgradera din upplevelse med vår SPA TRAY för en ”DO IT YOURSELF BEHANDLING”. Vi erbjuder två olika ritualer, en för ansikte och en för kropp. Du får med dig en bricka med tre olika produkter från BABOR.

 

FACE – SPA TRAY
Gentle Peeling: Krämig ansiktspeeling med yoghurtextrakt och peelingkorn av naturlig cellulosa. Skinovage Vitalizing Mask: Energigivande ansiktsmask som ger huden ny lyster och vitalitet. Skinovage Moisturizing Cream: Intensivt återfuktande 24-timmars kräm.

 

BODY – SPA TRAY

Shaping Peeling: Mjuk och krämig kroppspeeling med naturligt exfolierande korn.  Shaping Body Pack: Kroppsinpackning som tillför näring och fukt. Shaping Body Lotion: Figurformande body lotion med doft av apelsin och mimosa och anti-age effekt.

 

129:- för 1 person / 199:- för 2 personer

Extra Spalyx! - Vi bjuder på Bastu- och body scrub ritual

På fredagar och lördagar så bjuder vi dig/er på avkopplande och energifyllda bastu- och body scrub ritualer. Vi kallar det ”moments of spa”.

Du behöver inte boka plats för ritualen (men kom ihåg att boka din Spa tid innan vistelsen genom att mejla till booking@stromstadspa.se ) utan droppar in på den tid du önskar (i mån av plats).

Vi kommer att genomföra ritualerna/moments på fredagar mellan 20.00 -22.00 och på lördagar mellan 16.00 -18.00. Varje ritual tar ca 10-15 minuter. Enjoy – Boost yourself!