GOLFGÄNGET – VÄSSA SVINGEN MED VÅRA GOLFPAKET

Längtar du ut på golfbanan? Kolla in våra golfpaket och välj det golfpaket som passar dig och golfvännerna. Med 10 meter till havskanten och 50 meter till Strömstad Golfklubb bjuder vår vackra bohuslänska riviera på puls, idyll och den perfekta platsen för golfpaket i Sverige! Arrangera din egen Masters med vännerna och njut av golfrundor i skön kombo med spa och relax, god mat och tillsammanstid på vår populära utomhusterass. Vi har ett unikt läge och en massa olika aktiviteter att välja mellan både utom- och njutomhus! Kosteröarna ligger endast 40 minuter från resorten och många väljer att kombon – golf , natur och spa.  Utanför entrén finner du våra golfbilar som enkelt tar dig upp till Strömstad Golfklubb. Vi kan också i samband med bokning av våra golfpaket hjälpa dig med att boka starttider på golfbanan.

Så förbered dig på att vässa svingen och slå ut på första tee ett golfslag från hotellet och ta del av vad vi kan erbjuda alla som älskar att spela golf!

All in golf – På denna golfsida så finner du tips, inspiration, events och andra bra saker att veta för dig som har tänkt att börja spela golf och för dig som redan är en rutinerad spelare.

Oavsett så är du varmt välkommen till en golfupplevelse på vår resort!

 

Under höst och vinter, kontakta bokningen för att se vilka golfklubbar som har öppet. info@stromstadspa.se +46 (0)526-303 00

Golf & Relax-paketet

Tee-time! Oslagbar kombination av golf och spa.

Golf & Relax

Tee-time! Oslagbar kombination av golf och spa.

Boka golf

Grönt kort - golf & resort

Dags att börja spela golf och Njuta av resortliv? En härlig kombination med havet, golfbanan runt hörnet, spa , sommarchill och god mat

Boka Grönt Kort & Resort
Klubbgolf

Klubbgolf

Endast 50 meter från hotellet ligger en av de vackraste golfbanorna i Bohuslän – Strömstad Golfklubb.

Läs mer

Golfklubbor och outfit

Är du intresserad av nya klubbor eller bara få lite mer koll på din utrustning?

Besök gärna golfshopen på Strömstad Golfklubb så får du hjälp med  att prova ut nya klubbor som passar dig. En custom fitting tar ca 50 minuter.

Du bokar tid via mail pro.stdgk@gmail.com ellerslår en signal till shopen +4652661788.

Go Golf!

 

Golfchill vid havskanten

Efter avslutad golfrunda njut av en favoritcocktail eller moctkail på vår uteterass. Njutomhus på Bohulänska Rivieran!

Underbar sommarkänsla – Lovely & Lively – Välkommen till Strömstad Spa & Resort

Golfbil

Golfbil

Kanske vill du unna dig en "bekväm" golfrunda och kunna koncentrera dig på bästa svingen ?
Då tycker vi att du skall ta golfbilen upp till Strömstad Golfklubb (som ligger endast 50 meter från resorten)  och unna dig en golfupplevelse med bil.

Boka Golfbil

Strömstad Golfklubb

Endast 50 meter från resorten ligger Strömstad Golfklubb med havet som sin närmsta granne. En golfklubb inte långt från city men ändå i en vacker omgivning och natur.

Läs mer

Spa & Relax efter golfrundan

Njut av det salta havet, vår spa & relax eller unna dig en avkopplande behandling efter en lyckad golfrunda

Läs mer

Pay & Play

Kanske är du på ett möte på resorten och har lite tid över eller vill hitta på något utomhus med vännerna . Sugen på att testa golf?

Tillsammans med Strömstad Golfklubb så kan vi erbjuda fritt spel på 3 hål. Det finns möjlighet att låna klubbor i klubbens golfshop.

För mer information så kontakta vår reception.

Lycka till  – Fore!

FEELGOOD behandlingar

Bästa avkopplingen efter golfrundan. Välj bland våra favoriter

Läs mer