Golf & Resort – vässa svingen med våra golfpaket

Längtar du ut på golfbanan? Kolla in våra golfpaket och välj det golfpaket som passar dig och golfvännerna. Med 10 meter till havskanten och 50 meter till Strömstad Golfklubbs 18-håls bana bjuder vår vackra bohuslänska riviera på puls, idyll och den perfekta platsen för golfpaket i Sverige! Arrangera din egen Masters med vännerna och njut av golfrundor i skön kombo med spa och relax, god mat och tillsammanstid på vår populära utomhusterass.

Vi har ett unikt läge och en massa olika aktiviteter att välja mellan både inom- och njutomhus! Kosteröarna ligger endast 40 minuter från resorten och många väljer kombon – golf , natur och spa.  Utanför entrén finner du våra golfbilar som enkelt tar dig upp till Strömstad Golfklubb. Vi kan också i samband med bokning av våra golfpaket hjälpa dig med att boka starttider på golfbanan.

Så förbered dig på att vässa svingen och slå ut på första tee ett golfslag från hotellet och ta del av vad vi kan erbjuda alla som älskar att spela golf!

All in golf – På denna golfsida så finner du tips, inspiration, events och andra bra saker att veta för dig som har tänkt att börja spela golf och för dig som redan är en rutinerad spelare.

Oavsett så är du varmt välkommen till en golfupplevelse på vår resort!

Under höst och vinter, kontakta bokningen för att se vilka golfklubbar som har öppet: info@stromstadspa.se +46 (0)526-303 00

golf-stromstad-spa-resort-golfpaket
Strömstad Spa

Tee-time 50 m från vår resort.

Årets golfsäsong är igång!

Strömstad Golfklubb som vi samarbetar med är vår närmsta granne och banan med ordinarie greener har öppnat. Se aktuell banstatus/öppettider och info. Boka in ditt golfpaket hos oss redan idag! Då säkrar du att kunna se fram emot en oslagbar kombination av golf, spa, gott att äta och skönt chill 10 meter från havskanten.

Golf & Relax

Golf & Relax-paketet är självklart bokningsbart under säsongen 2024! Ett mycket populärt val med övernattning, greenfee och 3-rätters middag!

Boka Golf & Relax-paketet

Golf Deluxe Sunday

En grym runda på Sveriges västligaste 18-håls golfbana intill Resorten, återhämtning i FLOW spa och skönt resortchill är lätt den bästa söndagen för dig!

Boka din Golf Deluxe Sunday

Top 3 behandlingar för golfaren

Efter en dag på banan så kan det vara helt underbart med en massage, fotbehandling eller varför inte gå all in med någon av våra signaturbehandlingar?

Läs mer
Klubbgolf

Klubbgolf

Endast 50 meter från hotellet ligger en av de vackraste golfbanorna i Bohuslän – Strömstad Golfklubb.

Läs mer
Golfbil

Golfbil

Vill du ha en "bekväm" golfrunda och kunna koncentrera dig på bästa svingen ? Golfbilarna står laddade utanför vår entré!

Boka Golfbil

Kombinera möten & business med tee-time!

Mixa meetings med golf & relax. Golf & Business! Strömstad Golfklubb ligger endast 50 meter från Resorten så ta en paus i ditt möte , ta golf bilar upp till banan och utmana dina kollegor på 18 eller 9 hål, har du inte möjlighet att spela en längre tid så står driving ranchen och väntar på er.

Boka Meetings med Golf
Strömstad Golfklubb

Strömstad Golfklubb

Strömstad Golfklubbs 18-hålsbana är Sveriges västligaste golfbana med Resorten och havet som sin närmsta granne. En golfklubb inte långt från city och i en vacker omgivning och natur.

Läs mer

Golfchill vid havskanten

Efter avslutad golfrunda njut av loungechill och en favoritcocktail eller mocktail i Bubbles & Beats. Njut på Bohuslänska Rivieran – kanske blir det din bästa golfresa någonsin!

Pay & Play

Kanske är du på ett möte på resorten och har lite tid över eller vill hitta på något utomhus med vännerna. Sugen på att golfa?
Tillsammans med Strömstad Golfklubb så kan vi erbjuda Pay & Play på 3-hålsbanan för dig som är medlem i en golfklubb. Det är en träningsbana med tre fullvärdiga hål och man kan spela så många varv man önskar för 150:-. Betalas via Swish eller i golfshopen.  Golfset för detta finns för utlån i golfshopen i mån av ledig kapacitet.
Lycka till  – Fore!

Spa & Relax efter golfrundan

Njut av det salta havet, vår spa & relax eller unna dig en avkopplande behandling efter en lyckad golfrunda

Läs mer

Golfklubbor och outfit

Är du intresserad av nya klubbor eller bara få lite mer koll på din utrustning?
Besök gärna golfshopen på Strömstad Golfklubb så får du hjälp med att prova ut nya klubbor som passar dig. En custom fitting tar ca 50 minuter.
Tid för custom fitting bokas hos Strömstads Golfklubbs pro Thomas Hunter via pro.stdgk@gmail.com eller tel +46 702 01 98 39
Go Golfing!