Menu

Konferens på Västkusten

Sorry we’re not open

Resorten är tillfälligt stängd

Som en konsekvens av pandemin är vi i en situation med förhandling med hyresvärden. Det innebär att resorten är fortsatt tillfälligt stängd tillsvidare och att vi väntar på att kunna ge besked om ett öppningsdatum.

I nuläget har vi stängt för bokningar under 2022, men om det ändras går vi ut med info här på vår site och via nyhetsbrev och våra sociala kanaler; Facebook, Insta & LinkedIn.

Reopening och att få hälsa dig och alla gäster välkomna tillbaka till oss på resorten för nya fantastiska upplevelser här på Bohuslänska rivieran är det vi längtar mest av allt efter! Tills dess hoppas vi att du ändå väljer att besöka vår fantastiska destination Strömstad och Kosterhavet. Skönaste platsen, som ger dig bästa feelingen och bjuder på både puls och idyll året om.

 

Konferens och Event i Bohuslän endast 1,5 timme från Göteborg och Oslo.

 

Strömstad Spa & Resort har perfekt läge för nya idéer när du vill ha konferens på  Västkusten! Hos oss kan ni varva kreativa möten med ex fartfyllda aktiviteter på havet , ”exotisk” räktrålning, teambuilding på Nötholmen, kanske ett yogapass endast 10 meter från havskanten och självklart avslappning i vår spa & relaxavdelning.

 

Letar du konferensmöjligheter på västkusten? Vi har plats för upp till 500 personer.

 

Håll ditt nästa möte, workshop eller festligheter hos oss för vi har plats för 2-500 personer och bra ytor för både utställning och presentation av ex bilar. Våra projektledare och konferenskoordinatorer  hjälper dig att designa ditt möte utifrån vilket syfte och resultat du vill uppnå. Vi samarbetar med olika föreläsare  bla Christer Olsson – en av norden mest anlitade inspiratör och coach.

 

Passar en internationell, cool resort på västkusten för din konferens, möte, event, workshop?

Varmt välkommen att boosta ditt team och din konferens hos oss. Tillsammans skapar vi både arbetsglädje och resultat  i vackra Bohuslän med Koster och Strömstad Golfklubb som en av sina närmaste grannar.

Safe Stays & Meetings

Säkra konferenser och möten

Be safe & stay safe både inomhus och njutomhus under din konferens. Så agerar vi för en säker miljö och säkra vistelser för både gäster och medarbetare.

Till infon

Konferens, möten och events

Rum för möten

Vi erbjuder det lilla, eleganta styrelsesrummet, mötesrum med havsutsikt eller vår stora kongress sal,  Armeria med plats för upp till 500 personer.

LÄS MER

Konferens förfrågan

Skicka gärna in din konferens förfrågan till oss, så kommer vi tillbaka till dig så snart vi kan.

Klassisk konferens med On Running skor

Ready. Set. ON! Boka en klassisk konferens och få coola On-runningskor värde ca 1600:-/st till alla deltagare.

Info & Bokning

Njutomhus-konferens

Från 1695:-/ pers inkl.moms

Kombinera frisk och luftig touch på mötesagendan med vårt uppskattade originalpaket Klassisk konferens.

Info & bokning

Skaldjurskonferens

Från 1680:-/pers inkl moms

Det bästa av Bohuslän

Boka skaldjur

80 kollegor eller fler = Exklusiv Access till Resorten

2200:-/ person

Boost Your team! - Hela resorten för er själva: 2200:-/ person Säkra ytor, Njutomhus! , flexibla mötesrum, god mat , avkopplande spa, tillsammanstid Skapa teamet för framtiden

Boka Resorten

Friskvårdsdag för teamet

Aldrig har det varit så viktigt som nu att bygga starka team för framtiden och en sak som vi vet är att mår man bra så presterar man bättre över tid. Att vara i en miljö 10 meter från havskanten oavsett årstid , att kunna njuta av luften, naturen och alla de aktiviteter vi kan erbjuda är fantastiskt.

Läs mer om friskvård

MÖTESRUM

Vi anpassar din konferens från 200 till 500 personer och skräddarsyr aktiviteter för just din grupp.

Läs mer

Aktiviteter

Hummerfiske, sälsafari, kajakpadling, cykeltur

LÄS MER

Mat & dryck

Vi vet att god mat och dryck är viktigt för att en konferens eller event skall bli lyckat. Vi har ett stort utbud att välja mellan och självklart så tänker vi ekologiskt och miljösmart.

 

 

Läs mer

Spice your conference

Från 1795:-/pers inkl. moms

Inspiration , konferens och matglädje

Spice your conference

Kan absolutt anbefale dette stedet!

KappAhl hadde sitt butikksjefsmøte hos Strømstad Spa & resort.
Vi var storfornøyd med hele arrangementet. Rommene, service og for å ikke snakke om maten på festkvelden var veldig bra.
Hotellet har en flott beliggenhet og en fantastisk atmosfære tross til at det er et stort hotell så føler man at det er koselig og varmt. Kan absolutt anbefale dette stedet til lignende arrangementer!

Eileen Antonsen, Markedskoordinator KappAhl

Lobbybaren

Lobbybaren med sin långa foajé erbjuder gott om sittplatser i avslappnande miljö. Skönt att relaxa efter ett långt arbetspass. På vår och sommar gäller självklart Mojito Bar med ”touch” of franska rivieran.

 

LÄS MER

Spa & träning

Vi har en Träningsanläggning fullutrustad med technogyms träningsmaskiner som gör att du kan få tränat alla muskelgrupper.

LÄS MER

Vi möts med Annika R Malmberg

Få bästa tipsen för hur man tänder till och hur man skapar tändvätska till konferenser och möten av vår nya samarbetspartner, den färgstarka föreläsaren, artisten och författaren Annika R Malmberg

Läs mer

Christer Olsson

Christer är fiskarsonen från Öckerö som gjort sunt förnuft till sin affärsidé.
Aktuell med sin senaste bok Våga veckla ut dig

Läs mer

After Conference

från 95:-/person

After Conference -Boost your meeting - summera, reflektera, relaxa

Läs mer

Vinmingel

195:-/pers

Vinmingel! En "teaser" av utvalda viner

Boka Vinmingel

Dagkonferens Classic

Från 645:-/ person

Klassik Dagkonferens med internationell touch

Boka Dagkonferens classic