Konferens på Västkusten

Boost your team, meeting & business! varmt välkommen att teama upp hos oss!

 

Konferens och Event i Bohuslän endast 1,5 timme från Göteborg och Oslo.

 

Strömstad Spa & Resort har perfekt läge för nya idéer när du vill ha konferens på  Västkusten! Hos oss kan ni varva kreativa möten med ex fartfyllda aktiviteter på havet , ”exotisk” räktrålning, teambuilding på Nötholmen, kanske ett yogapass endast 10 meter från havskanten och självklart avslappning i vår spa & relaxavdelning.

 

Letar du konferensmöjligheter på västkusten? Vi har plats för upp till 500 personer.

 

Håll ditt nästa möte, workshop eller festligheter hos oss för vi har plats för 2-500 personer och bra ytor för både utställning och presentation av ex bilar. Våra projektledare och konferenskoordinatorer  hjälper dig att designa ditt möte utifrån vilket syfte och resultat du vill uppnå. Vi samarbetar med olika föreläsare  bla Christer Olsson – en av norden mest anlitade inspiratör och coach.

 

Passar en internationell, cool resort på västkusten för din konferens, möte, event, workshop?

Varmt välkommen att boosta ditt team och din konferens hos oss. Tillsammans skapar vi både arbetsglädje och resultat  i vackra Bohuslän med Koster och Strömstad Golfklubb som en av sina närmaste grannar.

Strömstad Spa

Konferens, möten och events

Rum för möten

Vi erbjuder det lilla, eleganta styrelsesrummet, mötesrum med havsutsikt eller vår stora kongress sal,  Armeria med plats för upp till 500 personer.

Konferens & sommarfestligheter

Gnistrande Bubbels & Beats bar/foodbar och inramningen med restaurang Maritimus och uteterrassen med Mojito Bar och vajande palmer, allt med havsutsikt intill yachthamnen - det är som gjort för sköna moments, glädje och firande!

Boka sommarfestligheter

Klassisk konferens på Bohuslänska Rivieran

Våren är magisk på Bohuslänska Rivieran. En sprudlande, inbjudande och kreativ tid. Ta med kollegorna till en perfekt setting för att mötas, planera nästa drag och lägga upp taktiken. Och förstås för att ha roligt tillsammans också!

Till konferenspaketet

Mötesdags!

Kontakta oss så skapar vi förutsättningar för att ni tillsammans ska kunna boosta och bygga bra team! Skicka in din konferensförfrågan så hör vi av oss till dig så snart vi kan.

Gör konferensförfrågan

Julbord & julfest med teamet

22 november-14 december

Läckraste julbordet, julinspirerad 3-rätters eller Skaldjursplatå i kombo med skön stämning i Bubbles & beats. Magiskt! Boka till logi för att ha bara några få steg "hem" efter festligheten. Bättre kan det inte bli!

Allt om julbord & julfest

Njutomhus-konferens

Kombinera frisk och luftig touch på mötesagendan med vårt uppskattade originalpaket Klassisk konferens.

Boka Njutomhus
Resortens Relax Mix- & Matchmeny

Resortens Relax Mix- & Matchmeny

Grundpaket 595:-/person

Gör en cool relaxmeny med ett potpurri av resortupplevelser till en del av din konferens/event. Välj vårt grundpaket och komplettera med fler aktiviteter som blir den bästa mixen och matchningen för ditt team.

Se aktivitetsmeny

Golf med Meetings

Mixa meetings med golf & relax. Golf & Business! Strömstad Golfklubb ligger endast 50 meter från Resorten så ta en paus i ditt möte , ta golf bilar upp till banan och utmana dina kollegor på 18 eller 9 hål, har du inte möjlighet att spela en längre tid så står driving ranchen och väntar på er.

Boka Meetings med Golf

Skaldjurskonferens

Det bästa av Bohuslän Det är under vintern skaldjuren är som bäst! I skaldjurskonferens har vi självklart inkluderat en bra möteslokal, fikapauser, lunch och logi. Men det bästa är fantastiska skaldjur på en skaldjusplatå – den färskaste sjömaten du kan tänka dig.

Boka skaldjur

80 kollegor eller fler = Exklusiv Access till Resorten

Boost Your team - Hela resorten för er själva! Säkra ytor, Njutomhus! , flexibla mötesrum, god mat , avkopplande spa, tillsammanstid Skapa teamet för framtiden

Boka Exklusivitet

Monica Aspelund

Sales Manager – Norge

Hör av dig till mig om konferens, möten & events! Eller för att komma på en visning av Resorten.

+47 99101992

monica.aspelund@stromstadspa.se

Daniel Strömberg

Sales Manager – Sverige

Hör av dig till mig om konferens, möten & events! Eller för att komma på en visning av Resorten.

+46 706 27 77 77

daniel.stromberg@stromstadspa.se

bubbles-and-beats-bar-resort-stromstad-spa-after-conference

After Conference

Vad sägs om att avrunda mötesdagen med vårt populära After Conference-koncept? Summera, reflektera, relaxa med god dryck och lite gott att äta.

After Conference-meny & bokning

Friskvårdsdag för teamet

Aldrig har det varit så viktigt som nu att bygga starka team för framtiden och en sak som vi vet är att mår man bra så presterar man bättre över tid. Att vara i en miljö 10 meter från havskanten oavsett årstid , att kunna njuta av luften, naturen och alla de aktiviteter vi kan erbjuda är fantastiskt.

Läs mer om friskvård

Christer Olsson

Christer är fiskarsonen från Öckerö som gjort sunt förnuft till sin affärsidé.
Aktuell med sin senaste bok Våga veckla ut dig

Läs mer

Vinmingel

Vinmingel! En "teaser" av utvalda viner

Boka Vinmingel

MÖTESRUM

Vi anpassar din konferens från 200 till 500 personer och skräddarsyr aktiviteter för just din grupp.

Läs mer

Aktiviteter

Hummerfiske, sälsafari, kajakpadling, cykeltur

LÄS MER
WeCare - hållbarhet

WeCare - hållbarhet

Tillsammans kan vi göra skillnad när det gäller miljöengagemang och socialt ansvar. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vårt miljöarbete och strävar alltid efter att använda det bästa alternativet ur ett hållbarhetsperspektiv.

Läs mer

Mat & dryck

Vi vet att god mat och dryck är viktigt för att en konferens eller event skall bli lyckat. Vi har ett stort utbud att välja mellan och självklart så tänker vi ekologiskt och miljösmart.

Läs mer

Spice your conference

Inspiration , konferens och matglädje

Spice your conference

3 x Winner World Luxury Hotel Awards!

Nu har gäster, resenärer och branschaktörer världen över sagt sitt och vi är så tacksamma, glada och stolta över att ha fått beskedet att vi vann i följande kategorier i prestigefyllda World Luxury Hotel Awards 2023!

🏆 Best Luxury Lifestyle Resort – Northern Europe
🏆 Best Luxury Conference & Event Hotel – Sweden
🏆 Best Luxury Spa Resort – Sweden

1000 hjärtliga tack till alla er underbara gäster som har röstat och hejat fram oss till segern! Er uppskattning betyder enormt mycket för oss.Nu firar vi och du är inbjuden!

Dagkonferens Classic

Klassik Dagkonferens med internationell touch

Boka Dagkonferens classic