Boost your team – utvalda talare

Inspiration, engagemang och arbetsglädje

 

Ett event, en konferens eller en utbildning på Bohuslänska Rivieran och på vår resort är fantastisk och inspirerande på många sätt. Du har naturen runt hörnet, havet endast 10 meter från resorten, golf, spa , aktiviteter– och matupplevelser. Dessutom generösa lounge- och konferensytor och det viktigaste – människor som hjälper dig till rätta och svarar på de frågor du har .

Men ibland så behöver man extra hjälpa med sitt innehåll i mötet. Det kan vara att få hjälp med att engagera, peppa, kommunicera, strukturera och skapa framtida team. Att ha medansvariga som står bakom en vald företagskultur, brinner för att gå till arbetet och göra det lilla extra och inte minst väljer att vara en god kollega och vän. Utmaningarna kan vara många och som chef och ledare kan du själv behöva utveckling tillsammans med de personer som skall skapa framgång och resultat.

Mycket i livet handla om hur och när vi kommunicerar – inte helt enkelt – ibland går det för fort – ibland blir det otydligt och ibland glömmer man bort att berätta.

Oavsett vad du står inför så tror vi att vi kan hjälpa dig. Vi har noga valt ut några av Sveriges mesta och bästa talare som gärna hjälper dig med att att gör bra bättre.

Slå oss en signal , mejla oss och berätta om dina utmaningar så hjälper vi att designa ditt event/möte/utbildning. conference@stromstadspa.se

Varmt välkommen till vår lovely & lively resort – Boost your team!

 

OLOF RÖHLANDER

2000 föredrag, sex talarutmärkelser, fyra böcker – men bara en sak i fokus:
att bidra till att er nästa konferens blir den bästa ni haft!

Läs mer

AMI HEMVIKEN

Medveten kommunikation är inte good to have - det är nyckeln till framgång.

Läs mer

Annika R Malmberg

Hur skapar man en "brinnande organisation"? Tändvätska för hela teamet - så hittar vi kraft och styrka i tider av motgång!

Läs mer

SUSANNE PETTERSSON

Ta fram kraften inom dig som individ, ta fram kraften i teamet och i organisationen. Dra åt samma håll med glädje!

Läs mer

Christer Olsson

Christer är fiskarsonen från Öckerö som gjort sunt förnuft till sin affärsidé.
Aktuell med sin senaste bok Våga veckla ut dig

Läs mer

PG WETTSJÖ

Föreläsarnas Zlatan” PG Wettsjö är en av Sveriges mest anlitade föreläsare inom kommunikation, arbetsglädje, kundservice, bemötande och försäljning

Läs mer

ANTONI LACINAI

Antoni Lacinai har 20 kommunikationsnycklar som kan hjälpa ledare, säljare och team att samarbeta bättre

Läs mer

David Stiernholm

Vill du få mer gjort på kortare tid? David Stiernholm, är struktör och lär varje år tusentals människor hur de ska göra för att bli mer strukturerade och nå högre personlig effektivitet.

Läs mer