ANTONI LACINAI

Han har 20 kommunikationsnycklar för bättre samarbeten

 

Antoni Lacinai anlitas av företag från en rad olika branscher, som alla har samma behov: att kommunicera och agera på topp i möten med andra, och att därigenom nå sina mål om en bättre, roligare och lönsammare arbetsplats. Han har under några decennier samlat 20 kommunikationsnycklar som kan hjälpa ledare, säljare och team att samarbeta bättre.

En av Sveriges bästa moderatorer, både på svenska och engelska

 

Antoni utbildar, leder workshops och seminarier, föreläser på stora och små events, coachar individer och är författare till ett flertal böcker om kommunikation. Han mission är att utveckla de som leder, säljer, samarbetar. Han är också en av landets bästa moderatorer och workshopledare. Hans unika förmåga att skapa en positiv atmosfär både för talarna och publiken smittar av sig och gör intervjun, paneldiskussionen och hela mötet lyckat. Själv säger han att han får många uppdrag för att han är en riktigt bra moderator som i n t e är kändis, vilket gör att publiken kan fokusera mer på innehållet och talarna. Antoni arbetar branschoberoende på svenska och engelska.

Ledarskap och personlig utveckling på hög nivå

 

Antoni Lacinai har tidigare haft ett antal ledande positioner inom försäljning och marknadsföring, på företag inom IT och Telekom. Han jobbar branschoberoende och har uppdrag inom bland annat IT och telekom-, medicin-, näringsliv- och fastighetetsindustrin.

Antoni är författare till ett flertal böcker, han utbildar i presentationsteknik, mötesledning och framgångsrika kundsamtal. Han kan hjälpa dig att skapa en framgångsrik workshop och med sin digra utbildning inom ledarskap och personlig utveckling är han en tillgång för varje företagsarrangemang. Han är dessutom medförfattare till 12 böcker om kommunikation och motivation och skriver krönikor till flera tidskrifter och är en influencer på LinkedIn.

Boost your team!

Boka Antoni till ditt event/konferens eller utbildning conference@stromstadspa.se

Läs med om Antoni