Solrummet - Resorten där solen alltid skiner

Hello Sunshine! Oavsett om det är gråmulet, stormar, regnet vräker ner eller snön faller utomhus så är det ALLTID solsäkert, varmt och gott alla dagar året om hos oss på Resorten!

Du är varmt välkommen att testa en solupplevelse utöver det vanliga! I solrummet lutar du dig tillbaka, tar något gott att dricka, känner sanden mellan tårna och låter dig färdas bort till varmare breddgrader. Solrummet har specialutvecklade sollampor som ger dig alla fördelar med att vara ute i solen samtidigt som du kan vara helt säker på att inte riskera några av de negativa biverkningar solen kan ha.

Solens strålar är inte bara en skön upplevelse, utan ett nödvändiga för att vi skall hålla oss friska, både fysiskt och psykiskt. Solterapi, med solsimulator, i vårt solrum kombinerar uppiggande solljus, skön värme och stämningsfullt bakgrundsljud. Helt enkelt en skön miljö som ökar ditt välbefinnande och har många positiva hälsoeffekter.

Solljuset är identiskt med ljusets spektrum njutomhus, och är helt säkert då UV-ljuset reducerats så att alla oavsett hudtyp kan sola utan risk för att få hudskador. Och observera att solrummet är inget solarium då UV-mängden ligger under gränsvärdet och därmed uppfyller kraven från Strålsäkerhetsmyndigheten.

 

Här bokar du tid för din skönt, solsäkra solrumsupplevelse » 

Hello Sunshine! Solrummet

50 soliga minuter, 345:-/person
20 soliga minuter, 195:-/person