Friskvård, hälsa & wellness

Friskvård, hälsa och wellness – vad är det egentligen som får oss att må bra och fungera bra? Att vi alla har nytta och glädje av en god kondition, både den mentala och fysiska, på jobbet och fritiden behöver vi knappast berätta för dig. Och att kondition är färskvara som vi behöver boosta kontinuerligt; ja,det vet du säkert också redan. Men hur går man från att veta till att göra? Och vilka alternativ kan vi erbjuda dig?

Friskvård, hälsa och wellness… vad menar vi då?

För oss på Strömstad Spa & resort innebär det att ta hand om sig själv – både på insidan och utsidan – fysiskt och mentalt och att hitta en hållbar livstil för att kunna må så gott som möjligt och ha energi, ork och kompetens att nå våra mål både privat och på arbetet.

Ta del av vårt friskvårds- och wellnesskoncept och låt oss inspirera och hjälpa dig och/eller din arbetsplats med hälsa och välbefinnande utifrån ditt/era behov.

Aktiviteter, föreläsningar, coaching & workshops

För att skapa de bästa teamen , de mest spännande mötena och möten som blandas med skratt och inspiration krävs ett utbud av aktiviteter. Aktiviteter som  ger dina möten en extra touch och bidrar till både utveckling , glädje, återhämtning och ny kraft. Vi samarbetar även Christer Olsson och Hälsobolaget som kan vara en del i din dag/dagar hos oss. med

Allt du kan göra med ditt friskvårdsbidrag

Om du får ett friskvårdsbidrag från din arbetsgivare så är det en förmån som ger dig möjlighet till motion och att öka ditt välmående. Många glömmer att nyttja friskvårdsbidraget och det är lätt hänt, men missa inte chansen att boosta din hälsa. Hos oss på Strömstad Spa & Resort hittar du flera olika aktiviteter som du kan nyttja friskvårdsbidraget till.

Inspiration, hälsotips & events

Låt oss inspirera dig i hälsans tecken och till att go active och stay active till livsnjutning och återhämtning så att du kan ha ett långsiktigt välmående och leva det liv som du vill leva. Det blir spa, tränings- och matglädje och mycket annat som rör livsstilsfrågor. Här hittar du också när vi har aktuella events med wellness-tema på gång.

Må bra-möten – boosta teamet

Möten med hälsoinriktning = trist, tråkigt och hård träning? Kanske tänker du att det passar andra, men inte för mitt team i alla fall… Glöm det! Aldrig har behovet varit så stort som nu att kunna ses live, bygga team för framtiden, dela erfarenheter och utmaningar. Med en dag eller dagar där du boostar ditt team med wellness- och friskvårdsupplevelser, inomhus- och njutomhus, kombineras en frisk inriktning med tid att umgås, uppleva och utvecklas. Att det samtidigt är roligt får ni på köpet!

Medarbetare som mår bra ger som bekant energi och en boost till både kollegor och kunder. Ett ökat välmående i organisationen ger dessutom resultat i verksamheten och på köpet får du ökad trivsel och arbetsglädje. Så tänk nytt, tänk aktivt och investera i ditt teams välbefinnande. Här kan du läsa mer om hur vi kan hjälpa dig att designa ett av dina bästa möten där arbetsglädje och friskvård är i fokus.