Menu

Välkommen till Restaurang Maritimus på Strömstad Spa och Resort

Restaurang Maritimus i Strömstad och på Strömstad Spa har ett fantastiskt läge bara tio meter från havskanten med ny, läcker och elegant interiör. Här kan du njuta av de ädlaste vinerna och bästa a la carte-menyn. Under vår och sommar  avslutar du kvällen på vår terass och njuter av härlig resortmiljö. Under vintern och hösten njuter du av värmen inomhus , kanske med en kaffedrink efter god middag.

 

Update sommar & vi satsar stort för framtiden!

Som en konsekvens av pandemin är vi i en situation med förhandling med hyresvärden. Pga detta kommer vi därför tyvärr inte att kunna öppna i sommar utan resorten är pausad och tillfälligt stängd tillsvidare. Förhoppningsvis nås en lösning snarast och vi återkommer med exakt datum för vår mycket efterlängtade reopening. Tills dess är våra sociala kanaler fortsatt öppna som vanligt så varmt välkommen att sommarchilla med oss på Facebook, Insta & LinkedIn.

 

Vi vill också passa på att berätta en glad nyhet om våra planer framöver! Vi satsar vidare på destination Strömstad inför framtiden och planeringen för en utbyggnad av resorten med ytterligare en hotellbyggnad med hundratalet hotellrum är i full gång. Mer om satsningen. »

 

Som vi längtar och ser fram emot att hälsa dig välkommen tillbaka till oss på resorten här på Bohuslänska rivieran! Och tills dess hoppas vi att du ändå väljer att besöka vår fantastiska destination Strömstad och Kosterhavet. Skönaste platsen, som ger dig bästa sommarfeelingen och bjuder på både puls och idyll.

 

Lovely & lively-hälsningar, från teamet på Strömstad Spa & Resort

Elegant, fräscht och smakfullt

I restaurang Maritimus avnjuter du vällagade smakupplevelser som speglar både vår maritima anknytning och vad säsonger och lokala producenter kan erbjuda.

Till menyer

Smakfullt & vällagat

I restaurang Maritimus avnjuter du vällagade smakupplevelser som speglar både vår maritima anknytning och vad säsonger och lokala producenter kan erbjuda.

Till menyer

Mat & Nöje

I restaurang Maritimus avnjuter du vällagade smakupplevelser som speglar både vår maritima anknytning och vad säsonger och lokala producenter kan erbjuda.

Till menyer

Gästinfo agerande Corona

Vår generella hållning till mathantering är alltid att noggrannhet och hygien är av yttersta vikt samt att vi följer miljö och hälsomyndighetens föreskrifter förbehållslöst. I denna tid, där Corona har nått en ny risknivå, så tar vi självfallet särskilda åtgärder. Detta i form av att vi är oerhört observanta på vår personals hälsostatus i allmänhet där daglig information ges om att vid minsta förkylnings- eller sjukdomstecken så krävs man att stanna hemma. Vi är även, om möjligt, ännu mer noga med handhygien, städning och övriga förebyggande åtgärder.

Till frukost serverar vi frukostbuffé

Vi placerar gäster/grupper i restaurangen med avstånd från varandra.

Konferensfika serveras i möteslokalen.

Boka bord

Här bokar du bord i våra restauranger.

Öppettider

Frukost 

Måndag-fredag 07.00-10.00, lördag-söndag 07.00-11.00

Lunch
Måndag-Söndag  12.00 -14.00

Middag
Måndag – torsdag samt söndag från 18.00

Fredag – lördag från 17.00

 

Lobbybaren Mojito Collection

Här finns ett menyutbud som skall tillfredsställa alla smaker i form av ”quick and easy”.

LÄS MER

Menyer

Våra menyer

Läs mer

VÅRA PROVNINGAR

Bli med på en härlig provning av fyra olika, fantastiska Champagne-sorter, bryggprocess och hur du bedömer fem olika ölsorter eller bedöma smak, doft, färg, syra, tanniner och fyllighet – så att vi kan lyckas passa in vinet till en god maträtt.

LÄS MER
Kosters Trädgårdar

Kosters Trädgårdar

En fantastisk trädgård för restaurang, bageri och utomhusupplevelser

Besök Koster