Om Strömstad Spa & Resort

Välkommen till vackra Bohuslän och Strömstad Spa & Resort. En fantastisk plats och en resort med en mängd olika möjligheter. Vi älskar havet och det är en stor del av vår verksamhet året runt. Vackra Koster ligger endast 40 minuter från vår egen yachthamn och aktiviteter på havet som räktrålning , ribb ,hummerfiske, och skaldjurskok är ett måste om du besöker oss. Vårt naturreservat Nötholmen ligger endast 50 meter från hotellet och ger plats till joggingturer, picnic, härliga havsbad och en stunds avkoppling.  Vi är också stolta över Strömstad golfklubb som också ligger precis vid hotellet . Du tar dig enkelt upp till banan med någon av våra golfbilar utanför hotellet.

Våra gäster möts av en internationell touch både utom – och inomhus och många säger att det  känns som man är på franska rivieran fast i Bohuslän – Något som vi gillar mycket . Inomhus så finns det flera restauranger och generösa utrymmen med lokaler för både stora och små event. Självklart så har vi plats för olika konferensgrupper allt från 2- 500 personer.  Som privatgäst så finns det en mängd olika paket att välja mellan  och om man skall vara helt ärlig så gillar vi att vara lite lively med partykänsla där du njuter av en cool , loungig stämning. Här finns en 2000m2 stor spaavdelning och det finns en flera olika behandlingar att välja mellan och ett måste är vår populära Elemis Spa Ritual.

 

Det finns mycket att berätta så välkommen in på vår sida och du ska veta att du alltid får bästa pris på vår egen webb.

Om vårt moderbolag Norwegian Hospitality Group

 

Thor Halvorsen Holding AS är moderbolaget i Norwegian Hospitality Group (NHG). NHG äger och driver Thon Hotel Vettre och Thon Hotel Linne i samägande med Olav Thon Gruppen. NHG äger och driver även Thon Hotel Halden som en Thon Hotels-franchise. De tre stora resorthotellen, Strömstad Spa & Resort, Son Spa och Hotel Riviera, ägs och drivs av NHG i tätt samarbete med Strawberry (Nya Nordic Choice Hotels) och är en del av Nordic Hotels & Resorts samt Clarion Collection Hotel Halden som en del i varumärket Clarion Collection. NHG har dessutom förvärvat fastigheten Eiendom Farris Bad AS, ett hotell som drivs av NHR. Mest känt är Thor Morten Halvorsen och NHG för vändningen i Telemark, där både Dalen Hotel och MS Henrik Ibsen nu är i företagets ägande och har verksamheter som skapar genklang långt utanför landets gränser.

nordic_hospitality_group_logo