PG WETTSJÖ

”Föreläsarnas Zlatan”

 

Så beskrev en svensk journalist PG Wettsjö. PG Wettsjö är en av Sveriges mest anlitade föreläsare inom kommunikation, arbetsglädje, kundservice, bemötande och försäljning. 3000 föreläsningar under ca 25 år för nästan en halv miljon åhörare bevisar att PG är en mycket populär och efterfrågad föreläsare. Men PG är inte bara föreläsare, han är även utbildare, författare och entreprenör (Gasselprisvinnare). Som utbildare har PG med framgång genomfört en mängd längre utbildningsprocesser för ett flertal större företag.

Retoriker i världsklass

 

”PG har en alldeles unik kommunikation av kunskap, värme, galenskap och total avsaknad av takt och reson för att i nästa ögonblick landa i de mest hudlösa förklaring till varför vi har det som vi har det”. Så beskrev Maria Lundqvist, (skådespelare, konferencier och kommunikatör) PG Wettsjö i Uppsala nya tidning. Önskar du fånga hela publiken och samtidigt fascineras, beröras, motiveras och roas på en och samma gång? Då är PG rätt föreläsare för er! PG besitter konsten att leverera ett budskap med retorisk briljans! Som en kund skrev: ”PG lyfter talekonsten till en ny nivå, han tydliggör kommunikationens kraft, han delar med sig av sina erfarenheter som både berör och gör att alla känner igen sig”. PG är en retoriker i världsklass PG Wettsjö har förmågan att fånga sin publik med tydliga exempel, egna berättelser och konkreta tips, allt förpackat med massor av humor. Han behärskar konsten att både roa och lära ut på en och samma gång.

Vill du höja motivationsnivån? Vill du skapa en god stämning i teamet? Önskar du få en djupare förståelse för andra och bli bättre på att kommunicera? Vill du få nöjdare kunder? Vill du sälja mer till fler? PG är en föreläsare som passar lika bra på en fullsatt Globen som för en mindre ledningsgrupp. Med entusiasm, humor lyckas PG fängsla sina åhörare med sin unika retoriska förmåga. Vi törs lova många skratt men framför allt många tänkvärda reflektioner att ta med dig hem. PG Wettsjö har lockat flera 10 000-tals åhörare till åtskilliga öppna inspirationsdagar runt om i vårt land.  PGs ämnesområden: Kommunikation, bemötande, arbetsglädje, entreprenörskap, försäljning, motivation, presentationsteknik och kundservice. Exempel på rubriker på föreläsningar: Bli en relationsmagnet, Arbetslycka, Vinnande kommunikation, Ge omgivningen en positiv chock, Med- eller motarbetare, Ge kunden en positiv chock, Imponera på kunden, Skapa er egen högkonjunktur, Sälj mer till fler PG har skrivit fyra böcker, bland annat Sveriges mest sålda kundservicebok  ”Ge kunden en positiv chock” samt uppföljaren ”Ge omgivningen en positiv chock”. Han har även skrivit kommunikations-boken ”När surpuppan log” med John Steinberg samt presentationsteknikboken ”Trollbind dina åhörare” med Helena Bolsöy.

”I egenskap av moderator har jag lyssnat på många föreläsare och PG Wettsjö är en av de allra bästa. Intressant, inspirerande och alltid väldigt underhållande. Man kiknar av skratt samtidigt som man går hem med nya aha-upplevelser att sätta i verket. PG är den optimala talaren.” Renée Nyberg , Metronome Film & Television AB

Boost your team!

Boka PG till ditt event/konferens eller utbildning conference@stromstadspa.se

Läs mer om PG