David Stiernholm

David Stiernholm är struktör. Han hjälper människor och företag att bli mer effektiva genom att skapa bättre ordning och struktur.

Hans motto: allting kan göras enklare! David är flitigt anlitad av allt från väletablerade storföretag till entreprenörsföretag i stark tillväxt. Han utmärker sig genom sina superkonkreta verktyg och metoder som du direkt kan använda på jobbet och hemma. Under en föreläsning med David Stiernholm upptäcker du att struktur är både befriande och roligt. Och att du blir mindre stressad och mer effektiv.

David är aktuell med pocketutgåvan av hans populära bok Klart! – Bli superstrukturerad på 31 dagar!, publicerad första gången 2012, som kommit ut i hela åtta upplagor sedan dess. Den engelskspråkiga utgåvan vid namn Super Structured: How to overcome chaos and win back time belönades med guldmedalj i amerikanska Axiom Book Awards 2018. Samma år publicerades den också på kinesiska. David har också skrivit en konkret kur i att prioritera genom boken Målmedveten – prioritera rätt och säg nej med gott samvete, publicerad 2015, och en guide i att slippa allt det som gör livet surt för dig i arbetet betitlad Förenkla på jobbet – gör det krångliga lätt, publicerad 2019.

Mer om David hittar du på stiernholm.com!

 

Vill du ha hjälp att göra saker enklare?

Tillsammans med struktören David Stiernholm kommer du att upptäcka struktur är både befriande och roligt. Och att du blir mindre stressad och mer effektiv.
Vi har förmånen att framöver kunna bjuda dig på några av Davids smarta strukturtips.

Gör dina viktigaste uppgifter små – strukturtips no. 1

 

Ringa in hur tillgänglig du ska vara utanför arbetstid – strukturtips no. 2

 

Så slipper du sitta i möten och tänka ”vad gör jag här?” – strukturtips no. 3

 

Förenkla jobbet – gör det krångliga lätt