AMI HEMVIKEN

Medveten kommunikation är inte good to have – det är nyckeln till framgång.

 

Ami Hemviken är en av Sveriges främsta föreläsare inom kommunikation, retorik och ledarskap. Hon är en underhållande utbildare som lyfter och inspirerar sin publik. Hennes energi smittar av sig till dem hon möter som därmed får ut maximalt av föreläsningen – vilket i sin tur skapar resultat. Med ett stort mått humor och massor av energi delar Ami Hemviken med sig av sina kunskaper inom kommunikation, ledarskap och retorik. Hon brinner för ämnet och för att skapa förändring hos dem hon möter. 

Ami har roligt på jobbet och det märks

Med över tio års erfarenhet som föreläsare, coach och ledartränare har hon förmågan att förstå och möta olika målgrupper. Hon är lika bekväm i mötet med tio truckförare, 650 småföretagare eller den enskilde generaldirektören. Som beteendevetare är Ami skicklig på att förstå och analysera mekanismerna kopplade till beteendeförändring genom kommunikation. Hon kontaktas återkommande av media för att uttala sig om retorik, lärande och ledarskap. Ami ger skräddarsydda föreläsningar inom alla sina kompetensområden: kommunikation, ledarskap, förändringsarbete, personligheter, arbetsglädje, coaching och feedback. 

Interaktivitet

Ami arbetar med interaktivitet under sina föreläsningar och kan konsten att skapa kommunikation och energi i både små och stora grupper. Hon fångar sin publik som får uppleva glädjen i att våga mötas och utvecklas. Med stort intresse sätter hon sig alltid väl in i dina förutsättningar för att förstå och anpassa föreläsningen efter medarbetarnas vardag och organisationens utmaningar, mål och behov Exempel på föreläsningar Förändringsledning – hur skapas nya, varaktiga beteenden? Övertygande kommunikation – det är inte tanken som räknas Övertyga istället för att övertala – retorikens grunder Kul på jobbet – hur och varför.

Boka AMI till ditt bästa event/konferens/utbildning conference@stromstadspa.se

Boost your team!

Läs mer om AMI

OLOF RÖHLANDER

2000 föredrag, sex talarutmärkelser, fyra böcker – men bara en sak i fokus:
att bidra till att er nästa konferens blir den bästa ni haft!

Läs mer

AMI HEMVIKEN

Medveten kommunikation är inte good to have - det är nyckeln till framgång.

Läs mer