SUSANNE PETTERSSON

En av landets säkraste coacher

 

Susanne Pettersson utbildar, utvecklar och coachar individer, grupper och organisationer till framgång, kraft och balans. Huvudsyftet är att få människor att dra samma håll med glädje – att göra andra till hjältar! Susanne är en mycket efterfrågad och hyllad föreläsare samt en av Skandinaviens ledande konsulter inom förändringsarbete. Hon har 25 års erfarenhet av att utveckla individer, team och organisationer till framgång,

Hon agerar som konsult inom näringslivet, offentliga sektorn och idrotten. Hon är specialtränad att leda och driva förändringsprocesser så att alla drar åt samma håll med glädje.

Hon vet hur man gör mål!

 

Susanne är även verksam som mental rådgivare och coach för många av Sveriges elitidrottare och deras ledare. Hon har bland under sex år varit mental rådgivare för ishockeylaget Malmö Redhawks där hon var med att föra laget från Allsvenskan till att etablera sig i SHL. Under 2020-2023 kommer Susanne att jobba som mental rådgivare för Frölunda hockey.

Syftet med allt Susanne gör är att utveckla människor och på sätt bidra till en lite bättre värld att leva i för kommande generationer!

Boost your team!

Boka Susanne och gör ditt event/konferens eller utbildning till något extra conference@stromstadspa.se

Läs mer om Susanne