Annika R Malmberg

Vi har glädjen att få presentera en boostande Nyhet! – Annika R Malmberg är vår nya samarbetspartner.

 

Har du vid fler tillfällen tänkt – Hur skapar man en ”brinnande organisation”? – dvs medarbetare som brinner för sin uppgift , ledare som brinner för att leda sina medarbetare och sig själva mot samma mål och dessutom finna drivkraft i tillsammans projektet? Ibland  behöver man hjälp med detta i vardagen och vi tycker att du skall ta din grupp, komma till Strömstad Spa & Resort – en underbar resort med medarbetare som tillsammans med dig har kompetens att skapa möten och minnen för livet. Boka in Annika som hjälp under mötet för att skapa Tändvätska och få handfasta tips för att lösa dagens utmaningar .

( För din information så gör vi allt för att skapa en hälsosam miljö utifrån alla aspekter )

Boka ditt möte och Annika på conference@stromstadspa.se eller tel: 0526-303 00. Läs gärna mer om våra boostande koncept

 

Annika R Malmberg har över 30 års erfarenhet av möten med människor och är idag specialiserad på att hjälpa människor att få ännu bättre relationer och hur man i tider av motgång ändå kan hitta sin kraft och energi. Många av hennes föreläsningar handlar om hur vi ska få samarbetet och kommunikationen att fungera. Trots våra olikheter, svagheter och mänskliga tillkortakommanden. Men också hur vi ska bli bättre på att nyttja varandras styrkor och glädjas åt vad vi kan åstadkomma tillsammans. Annikas föreläsningar är underhållande och ofta den absoluta höjdpunkten på varje konferens eller kickoff. Få kan som Annika höja temperaturen och skapa en så skön stämning. Räkna med massor av skratt och en grupp som lämnar föreläsningen med energinivån på topp.

Annika är aktuell med föreställningen Relationsshowen som under hösten 2020 ska ut på Sverigeturné. Hon seglade under 2019 upp på listan som en av Sveriges Superkommunikatörer, är en av ett fåtal talare som fått utmärkelsen Platinum Speaker, är författare till fyra böcker och har ofta synts i rutan som favoritexpert hos Filip och Fredrik i Breaking News. På fritiden tränar hon multisport och coachar även andra multisportlag att vara bäst när det gäller.

 

Meny med ett urval av Annikas Rubriker/Föreläsningar

 

  • Tändvätska för hela teamet – så hittar vi kraft och styrka i tider av motgång
  • Tillsammans är vi starkare
  • Lyfta varandra – när vi gör varandra bättre
  • Snabba tips som lyfter försäljningen
  • Ta skit! Och gör det till guld

 

Boost your conference!

Tändvätska till konferensen! Och väck glöden i dig...

Spana in intervjun med Annika R Malmberg.

 Läs om rykande aktuella boksläppet ”Tändvätska” i ny version, varför hon sticker ut hakan och säger ”Våga ta i! De flesta anstränger sig för lite!” och Annika bekänner också färg med svaret om färgen har någon betydelse.

Du får de 3 bästa tipsen för hur man tänder till samt hur vi hittar vår kraft och energi i utmanande tider. Och Annika har full koll på hur du skapar tändvätska till konferensen!

Dessutom om kärleken till Koster och Strömstad och hennes bästa hemestertips för dig som vill besöka den Bohuslänska rivieran.

KONFERENS & EVENT

KONFERENS & EVENT

Konferens i Bohuslän - perfekt läge för nya idéer!

Läs mer