Klassisk konferens på Bohuslänska Rivieran

Kombinera gärna Klassiskt Konferenspaket med Resortens Relax Mix & Matchmeny, aktivitetsmenyn med ett potpurri av resortupplevelser för teamet. Lanseringspris 450:-/person inkl. moms (ord. pris 595:-/pers) t o m april.

Våren är magisk på Bohuslänska Rivieran. En sprudlande, inbjudande och kreativ tid. Och så utmärkta möjligheter att fånga de skönt, värmande vårsolstrålarna ute på terrassen precis intill havskanten.

Många av våra kunder kombinerar sin konferens med spännande upplevelser så som ribb, räktrålning, skaldjursafton på Furholmen, en läcker vinprovning med vårens och sommarens utvalda viner och framför allt varma bad & bastu upplevelser i Flow Spa.  Kanske unnar ni er något extra med var sin behandling för att få förnyad energi?

En touch av partyfeeling får ni i vår ”glittriga” bar Bubbles & Beats som bla serverar utvalda Resort Cocktails/Mocktails och mumsiga snacks.

Konfererar ni på onsdagar så har vi after work från 15.00 -17.00.

Basen  är viktig i ett möte eller event, dvs bra konferens faciliteter, riktigt god mat, skön sömn och härliga generösa utrymmen för reflektion och Afterwork,

Utgå från vårt baspaket och designa din konferens tillsammans med oss på resorten. Vi gör vårt allra bästa för att ni skall trivas och nå ert syfte med mötet/eventet

Varmt välkomna  – Feel The Vibe!

 

I Klassiskt Konferenspaket ingår:

Logi i enkelrum

Konferenslokal i lämplig storlek med bas teknisk utrustning

Förmiddagsfika

Vår populära buffélunch med olika förrätter , varmrätter och desserter

Eftermiddagsfika

3-rätters middag

Lån av Badrock och badtofflor

Gym 24h

Tillgång till träningspass enligt schema

Förfrågan konferens

  • Hur många är ni?

  • Datum för konferensen

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Kontakt info

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.