Skaldjurskonferens

 

Skaldjurskonferens-paketet innehåller:

 

Logi i enkelrum eller dubbelrum

Frukost

Skaldjursplateau

Förmiddags- och eftermiddagskaffe

Buffélunch med olika förrätter, varmrätter & desserter

Tillgång till träningspass enligt schema

Badrock och badtofflor

24h  Gym

Konferenslokal med basteknisk utrustning

Pris : Enligt offert conference@stromstadspa.se

Det är under vintern skaldjuren är som bäst! I skaldjurskonferens har vi självklart inkluderat en bra möteslokal, fikapauser, lunch och logi. Men det bästa är fantastiska skaldjur på en skaldjusplatå – den färskaste sjömaten du kan tänka dig.

Kombinera detta paket med fler havsnära upplevelser; tex chartra en egen båt och njut av en fantastisk naturupplevelse. Under hösten ser du vackra färger och vintertid så blänker de bohuslänska klipporna. Magiskt! Åk ut på havet för en fika eller kanske åker du till Furholmen endast 15 minuter från hotellet för att få uppleva en vacker plats i Bohuslän. Här kan vi också tillsammans med Kust Event erbjuda skaldjurskok i kombination med öl eller vinprovning.

Lite längre ut från hotellet ligger Kosteröarna ( 40 min ) och en höst/vinteraktivitet på dessa vackra öar är ett minne för livet.

Något alldeles extra är räktrålning och vinterrib. Tillsammans med våra konferenssäljare så designar ni er bästa skaldjurskonferens!

 

Tips!

Avsluta gärna  din konferensdag med After Conference i vår Spa -och Relaxavdelning. Efter en dags intensivt arbete med dina kollegor önskar vi dig varmt välkommen in i en härlig avkopplande miljö med tid till att reflektera, prata med kollegor och njuta av olika bastu- och poolkoncept. Pris: 295:-/ person

Självklart så kan du köpa med dig något gott att dricka.

Badrock och badtofflor fixar vi!

Varmt välkommen till Strömstad Spa & Resort!

 

 

 

Förfrågan paket

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.