Dagkonferens Upgrade

Varje dag så sker det möten mellan människor på olika arbetsplatser. I en digital värld blir det allt viktigare med personliga möten där människor får berätta om sig själva, lösa uppgifter och problem, vara kreativa och framför allt har kul tillsammans.

När du väljer en plats för ditt möte/konferens så planera i god tid, ha en tydlig agenda och välj en plats som kan tillföra värde. På Strömstad Spa & Resort kan vi erbjuda dig en härlig kreativ miljö med internationell touch, god logistik , fantastisk mat och funktionella faciliteter. Som du säkert vet så ligger vi endast 10 meter från havskanten i härliga Bohuslän och har både golf, hav och natur runt hörnet.

Det genomförs många klassiska dagkonferenser men varför inte uppgradera din dagkonferens med middag? – Låt gruppen samtala och reflektera över dagens händelser under en avslutande middag. Använd tiden när ni är tillsammans på bästa sätt. Förläng lunchen och ge utrymme för samtal och grupparbeten under en walk & talk. Nötholmen, vårt naturreservat ligger precis vid resorten. Under våren och sommaren är ett samtal på bryggan eller i våra loungiga soffor ett annat alternativ. Tänk nytt, tänk kreativt!

Många väljer en Spa Minute-”en touch av spa” som en icebreaker på ett par minuter. Bokas i samband med att du beställer ditt möte.

Vill du krydda din konferens lite extra så rekommenderar vi After Conference – läs mer här

Våra konferenskoordinatorer ger gärna tips och råd och har lång erfarenhet av både projektledning och genomförande av både stora och små möten.

På plats kan vi ta emot upp till 500 personer.

 

Vi önskar dig riktigt varmt välkommen – Boost your conference!

 

Paketet innehåller:

 

Förmiddagsfika med kökets val

Lunch

Eftermiddagsfika med kökets val

Konferenslokal i lämplig storlek

Bastekninsk utrustning

Konferensblock & penna

Spa Minute – en ”touch av spa ”

3-rättersmiddag

Konferenskoordinator

Pris: enligt offert conference@stromstadspa.se

Förfrågan konferens

  • Hur många är ni?

  • Datum för konferensen

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Kontakt info

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.