Menu

Golf All Inclusive

Från 3525:-/pers

Golf All inclusive är ett paket för dig som vill ha det både bekvämt och avkopplande när du spelar golf. Tillsammans med Strömstad Golfklubb så erbjuder vi dig möjligheten att spela mycket golf under din vistelse. Vi hjälper dig med speltider innan du kommer till hotellet och du tar dig enkelt till klubbhuset och första tee med någon av våra golfbilar som finns precis utanför hotellets entré.

Självklart så är det också viktigt att äta och fylla på med energi. Du får med dig en baguette och dryck i golfbilen och efter golfspel så njuter du av en trerättersmiddag i vår exklusiva restaurang.

Innan middagen så serverar vi gärna  en valfri dryck eller ett glas bubbel på vår uteterass. Det kan också kännas fantastiskt med en skön avkopplande massage efter en dag på golfbanan.

I vår spaavdelning njuter du av varma avkopplande pooler och avkopplande bastukoncept. Efter en god natts sömn så är det dags för en smakrik frukost innan det är dags för ännu en tur på golfbanan alternativt en härlig promenad på Nötholmen. Ett tips – Besök gärna Kosteröarna!

Vi önskar dig varmt välkommen till Strömstad Spa & Resort!

 

Paketet innehåller:

Dubbelrum

Frukost

Baguette med dryck (ta med på banan)

3 – rättersmiddag

3 glas vin till middagen

Spa, relax & träning

Entré till vår spa och relaxavdelning med olika bastu – och poolkoncept

20 minuters klassisk massage

Badrock och badtofflor

24h gym

Hjälp med bokning av speltider

En golfbil per rum under speltiden

Greenfee 2st/person

Bastu- och Scrub ritualer

EXTRA LYX!

På fredagar och lördagar så bjuder vi dig/er på avkopplande och energifyllda Aroma bastu- och body scrub ritualer. Vi kallar det ”moments of spa”. Du behöver inte boka plats för ritualen (men kom ihåg att boka din Spa tid innan vistelsen genom att mejla till booking@stromstadspa.se ) utan droppar in på den tid du önskar (i måna av plats). Vi kommer att genomföra ritualerna/moments på fredagar mellan 20.00 och på lördagar 12.00 ,14.00 , 16.00  och 18.00. Varje ritual tar ca 10-15 minuter. Enjoy – Boost yourself!

Under hösten och vintern, kontakta bokningen för att se vilka golfklubbar som har öppet – info@stromstadspa.se  +46 (0)526-303 00

Förfrågan paket

  • Datumformat: MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Datumformat: MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.