Golf All Inclusive

Golf All inclusive är ett paket för dig som vill ha det både bekvämt och avkopplande när du spelar golf. Tillsammans med Strömstad Golfklubb så erbjuder vi dig möjligheten att spela mycket golf under din vistelse. Vi hjälper dig med speltider innan du kommer till hotellet och du tar dig enkelt till klubbhuset och första tee med någon av våra golfbilar som finns precis utanför hotellets entré.

Självklart så är det också viktigt att äta och fylla på med energi efter en dag på golfbanan .  Du njuter av en trerättersmiddag i vår exklusiva restaurang.

Innan middagen så serverar vi gärna en valfri coctail/mocktail  eller ett glas bubbel på vår ute terass. Det kan också kännas fantastiskt med en skön avkopplande massage efter en dag på golfbanan.

I vår spaavdelning njuter du av varma avkopplande pooler och avkopplande bastukoncept. Efter en god natts sömn så är det dags för en smakrik frukost innan det är dags för ännu en tur på golfbanan alternativt en härlig promenad på Nötholmen. Ett tips – Besök gärna Kosteröarna!

Vi önskar dig varmt välkommen till Strömstad Spa & Resort!

 

Paketet innehåller:

Dubbelrum

Frukost

3 – rättersmiddag

3 glas vin till middagen

Entré till vår spa och relaxavdelning med olika bastu – och poolkoncept

20 minuters klassisk massage

Badrock och badtofflor

24h gym

Hjälp med bokning av speltider

En golfbil per rum under speltiden

Greenfee 1 st/person 

Förfrågan paket

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.