Golf Deluxe Sunday

En grym runda på Sveriges västligaste 18 håls golfbana, återhämtning i spa och skönt resortchill är lätt den bästa söndagen för dig!

Endast 50 meter från Resorten finns nämligen en av de vackraste golfbanorna i Bohuslän – Strömstad Golfklubb. Det är Sveriges västligaste golfbana, med havet som sin närmsta granne. Och för dig som vill ha en bekväm runda står golfbilarna laddade precis utanför vår entré.

Efter en dag på banan är det helt underbart att sjunka ner i en varm jacuzzi i Flow Spa, låta dig vaggas till ro i vilogungorna, hänga vid panoramafönstren i kanten av saltvattenpoolen och se ut över yachthamnen eller kanske du vill testa någon av sparitualerna från Elemis eller Thalion. Få lyxigt skön nedvarvning genom att välja en Golfers Choice massagebehandling eller Marint Magnesium Relax Ritual. Det är perfekta behandlingar för dig som gått en runda på golfbanan!

Skåla in kvällen och för den bäste spelaren med din favoritcocktail eller mocktail. Antingen ute på terrassen eller skönt tillbakalutad i vår lounge- och bar. Kom ihåg att addera till Chef’s Dinner så kan du kan du fira en lyckad golfdag med att serveras kvällens 3-rätters middag i restaurang Maritimus.

När det är dags att gå upp till rummet för sweet dreams vågar vi nästan garantera att du sover riktigt gott efter att ha golfat, spaat och ätit gott på Bohuslänska Rivieran. Sov så gott så har vi dukat upp en härlig frukostbuffé som du får njuta av på morgonen.

 

Paketet Golf Deluxe Sunday innehåller:

Övernattning

Härlig frukostbuffé

Entré till FLOW Spa

1 greenfee/person till Strömstad Golfklubbs 18-håls bana

Lån av badrock och badtofflor

Tillgång till Gym 24h  & träningspass enligt schema

Paketet finns endast tillgängligt söndagar.