Spa & Relax efter golfrundan

Golf är ett härligt sätt att umgås på men också perfekt för dig som har tävlingsinstinkt och gillar tävlingsmomentet. När du kommer till Strömstad Spa & Resort så har vi många möjligheter att kombinera golfspel med FEELGOOD-aktiviteter.

 

Några favoriter hos oss är walking och jogging i vårt naturreservat Nötholmen  där det även finns möjlighet till uppfriskande havsbad. Vi rekommenderar varmt avkopplande behandlingar, olika sparitualer och avkoppling i vår spa & relax. I vår spa avdelning finner du olika pooler, en del är varmare än andra och populärt är vår utomhus jacuzzi med utsikt över havet och vår yachthamn.

Du kopplar av och hämtar energi i våra olika bastukoncept och behandlar dina golftrötta fötter med Grevinnans uppfriskande badsalt. I vår spa & relaxavdelning kan du också unna dig extra lyx – prova underbara Elemis Sparitual. Grevinnans saltvattentvål är också en helt underbar upplevelse. Du kan använda den på plats när du badar i havet  – ta ett dopp från vår brygga alternativt när du tar en tur på Nötholmen.

 

After Golftips Spa & Relax – FeelGOOD

 

  • Marint Magnesium Relax Ritual, Klassisk Svensk Massage och Soft Feet är spabehandlingar som passar perfekt efter en golfdag.
  • Fish Spa – Som att bada fötterna i champagne – en mild massage som känns som bubblor.
  • Elemis Spa Ritual
  • Golfchill i baren Bubbles & Beats och på vår utomhusterass
  • Besök vår Spa shop – Köp något lyxigt med dig hem