Menu

Lyxsöndag

1095:- för två personer

Lyxsöndag – paketet för dig som vill unna dig ett riktigt skönt och avkopplande slut på veckan och dessutom börja veckan på allra bästa sätt.

Får vi fråga vad du gör på söndag?

Det vanliga? Planerar för kommande vecka? Tänker hjäääälp var tog helgen vägen? Röjer, fixar och städar? Eller…

Vad sägs om att prioritera dig själv och någon du gillar att chilla med? Kom till oss och fokusera på vår lyxiga Söndags-checklista. Få skönaste och mest avkopplande avslutet på veckan och starta upp den nya på allra bästa sätt.

Söndagschecklista resort-style:
☑️ Chill & Enjoy
☑️ Chill & Enjoy
☑️ Chill & Enjoy
☑️ Chill & Enjoy

Och sov sedan riktigt skönt och gott och se fram emot att vakna till den härliga frukosten. Checka ut och åk boostad och klar för att ta dig an vardagen.

Vi ger dig 50% rabatt på Lyxsöndag och släpper 10 rum varje söndag-måndag för endast 1095:-/ för 2 personer  i dubbelrum.

Erbjudandet gäller ej under juli-10 augusti

I vårt paket så har vi inkluderat entré till vår Spaavdelning inklusive olika bastu och poolkoncept, gym, badrock, badtofflor, frukost och självklart wifi.

Unna dig gärna en behandling – vi ger dig 25% rabatt på en härlig avkopplande 20 minuters aroma massage  Pris: 470:- ( ordinarie 625:-). Erbjudandet gäller om du bokar din behandling mellan 13.00 -16.00

Vi  rekommenderar också varmt vår BABOR Spa Ritual – njut av alla delar i vår spa & relaxavdelning med skönt välgörande produkter.

Paketet Lyxsöndag innehåller:

Övernattning i ett dubbelrum

Frukostbuffé

Entré till spa-och relaxavdelning med olika bastu och poolkoncept

Badrock och badtofflor

Gym 24h 

Viktigt i samband med din vistelse på Strömstad Spa & Resort

Med anledning av Covid-19, och för att det ska bli en härlig och njutningsfylld upplevelse för dig och övriga gäster, ber vi dig att komma ihåg att boka tid i vår Spa- & relaxavdelning via mail: info@stromstadspa.se och reservera tid för frukost »