Inomhusaktiviteter

Mentometerquiz

Här kan ni sitta och tävla till bords vid t.ex er middag. På en storbildsskärm visas frågorna och ni svarar med trådlösa mentometerknappar. Efter varje fråga (som mest innehåller musikfrågor för att skapa stämning) så ser ni hur mycket poäng ert och allas lag har. Dela upp den i 2-3 delar eller kör allt på en gång. Här är det bäst med max 30st pr lag.

5-kamp

5-Kamp går utmärkt att arrangera både inne och ute och fungerar för 8-300 personer. Vi är mobila och kan arrangera tävlingen inomhus på hotellet, ute på en ö eller vid hotellets vackra utemiljö. Tävlingen är anpassad så att så många som möjligt deltar samtidigt och grenarna fungerar fint i alla åldrar.

 Hashtagprinter

Bestäm en Hashtag till ditt event. Varje gång någon deltagare laddar upp en bild
på Instagram med den hashtagen så skrivs bilden ut automatiskt och deltagaren kan hämta den och ta med sig den hem.  Detta kan också köras som tävling där man har en bilduppgift.

Vinterkampen

Pistolskytte på skidskyttemål i stafettform skapar stor dramatik. I curlingen så får vi se vem som har den bästa taktiken för att komma närmast mitten. Vem är mest reaktionssnabb när det kommer till att fånga isstavarna i Nattduellen? Vi anpassar upplägget efter er grupps storlek och den tid ni har på er.

Välkomna att boka Vinterkampen till ert event!

Kontakta oss på telefon: +4652630340
Email: conference@stromstadspa.se