Spring Bliss – vårkänslor på Bohuslänska Rivieran

När är det rätt tid för feelGOOD och feeling good? Alltid förstås! Så boka in din Spring Bliss getaway redan idag! Vårens bästa dejt och tillsammanstid med vänner eller någon du tycker om. 

10 meter från havskanten väntar härligaste tiden och tillfällen för feelGOOD på dig! Kanske börjar ni med en glad lunch och beställer något gott att skåla med.

I FLOW Spa flyter du i saltvatten, bubblar och kopplar av totalt med relax och recharge i pooler, jacuzzis, saunas och vilogungor. Sjunk ner i den varma utomhusjacuzzin och låt blicken vila ut över havet och höstens sprakande färgpalett. Sparitualen från Elemis är ett välgörande måste som självklart ingår i detta våriga paketet. Addera till någon skön spabehandling så blir det kanske du som glömmer tid och rum totalt.

Vår pärla till granne, naturreservatet Nötholmen bjuder på underbar njutomhustid med vackra vyer och höstens friska havsbris. Solen som värmer i ansiktet och skira blad som tittar fram på träden. Kanske vågar ni er på ett krispigt vårdopp i havet från klippor eller stränder?

Eller så föredrar du tee-time och sätter perfekta svingar under golfrundan. Se banstatus/öppettider Strömstad Golfklubb »

Vill du ha mer av njutomhus? Den omedelbara närheten till Kosterhavet och en världsunik skärgård, utvald av CNN till en av världens vackraste vildmarker, och skärgårdsidyllen Kosteröarna, som är vårlikt magiska finns också att upptäcka till fots eller på cykel.

På kvällen är det dags att sätta sig till bords för att njuta av middagen och sedan chilla länge i vår bar Bubbles & Beats och hitta favoriterna bland cocktails och mocktails.

Sen är det lyxigt att komma till sitt rum och bädda ner sig för en god natts sömn. Och så får vi inte glömma en av av de bästa sakerna med att bo på hotell… att vakna och se fram emot att välja alla sina favoriter från den goda, fräscha uppdukade frukosten!

 

Spring Bliss – vårkänslor på Bohuslänska Rivieran

Övernattning

Frukostbuffé

Kvällens middag (söndag-fredag  3-rätters meny & lördag vår lyxiga buffé )

1 x Entré till FLOW Spa & relax med olika bastu- och poolkoncept

1 x Elemis Sparitual-kit

24h Gym & tillgång till träningspass enligt schema

Lån av badrock och badtofflor.