Stay for Dinner

Boka ett av våra favoritpaket!

 

Stay for Dinner -feelgoodpaketet kan du boka fre-lördag eller lördag-söndag

10 meter från havskanten välkomnar vi dig som längtar efter att komma iväg på en härlig stay. En perfekt paketkombo där du checkar in på ditt rum, gottar dig med resort lifestyle och kan se fram emot en härlig middagsbuffé med inslag av skaldjur och andra läckerheter där du får välja bland olika förrätter, varmrätter och desserter som du vill njuta av. 

 

För dig som gillar att spaa loss rekommenderar vi att go with the flow och addera till Spaentré till vår två våningsplan stora spaavdelning med härliga bastukoncept, pooler och utomhusjacuzzi med havsutsikt. Här kan du slappna av, relaxa och bara låta den sköna feelgood-känslan infinna sig. Och passa på att bli ompysslad och boka in en skön behandling tex aromamassage, en vitaminkick för ansiktet eller en kroppsbehandling som ger mjuk hy och ny energi.

 

Vill du hellre höja pulsen är gymmet ditt 24 hrs och underbara naturreservatet finns intill för att ge dig ut på en promenad eller löpningsrunda i den sköna havsbrisen. Kanske avslutar du med ett salt bad från klipporna eller vår brygga utanför resorten.

 

Ingen resort lifestyle utan att ägna sig åt att umgås och härligt chill! Uteterrassen med Mojito Bar, vår coola lounge och Bubble & Beats Bar bjuder på den rätta atmosfären, sköna moments och goda drycker finns att beställa in.

 

För dig som vill upptäcka mer av både puls och idyll har Resorten ett toppenläge i omedelbar närhet till havet och en världsunik skärgård utvald av CNN till en av världens vackraste vildmarker. Magiska Kosteröarna finns en kort båttur bort och Naturreservatet Nötholmen och en 18-håls golfbana är våra närmsta grannar. Och hela Strömstad centrums utbud, med allt från små mysiga butiker till gallerior, finns inom promenadavstånd.

Efter en dag och kväll med feeling good kan du somna gott och veta att en härlig hotellfrukost självklart också ingår i paketet!

 

Stay for Dinner-paketet innehåller:

Övernattning i dubbelrum
Frukost
Middagsbuffé
Tillgång till gym 24h

Badrock och badtofflor