Westcoast Experiences

Aldrig smakar maten så bra som utomhus! Har du dessutom tillagat den själv, gjort upp elden och kanske även plockat en del av ingredienserna från skogens skafferi, blir smakupplevelsen svårslagen!Hacka, blanda, häng runt lägerelden för lite gott snack och skölj ner maten med en lokalt producerat öl eller en must från Nöddö.

Vi är glada för vårt samarbete med Sweden Westcoast Experiences. Båda älskar vi Njutomhus – och tillsammans så kan vi skapa de bästa dagarna för dig och ditt företag /grupp.

Vi designar er upplevelse med en mix av vad resorten kan erbjuda och naturen runt omkring oss. Värt naturreservat Nötholmen ligger precis intill resorten och det är endast 40 minuter till Kosteröarna. Välj mellan olika matupplevelser i en mix med paddel, cykel, skog , hav och salta klippor.

En bra kombination är en 2 – dagars konferens/möte/teamdagar där en av dagarna är helt utomhus – Vi har wifi, block, pennor samt en whiteboard med oss ut i naturen! 😉

Kontakta oss för ett designat förslag – Tillsammans med Westcoast Experiences lovar vi  att skapa minnen för livet , conference@stromstadspa.se  Tel: 0526-303 00

( Westcoast Experiences geomför också aktiviteter för privatpersoner och  privata grupper )

Boost your stay –  Njutomhus!