Inbjudan till Boost yourself! Kostnadsfritt prova-på-träningsevent den 28 juli

Go and stay active – den bästa motionen är den som blir av! Kom och upplev en energifylld prova-på-dag fylld med träningsglädje tillsammans med våra härliga, inspirerande och peppande instruktörer Catrine Skärström, Hanna Wadell och Marineth Sund.

Prova-på-träningen är kostnadsfri (först till kvarn) och du kan delta i Yoga kl. 08.00 och 16.00, Tabata kl. 09.30, Core kl. 10.00, Aqua Move kl. 11.00 & 15.00 och Cirkelträning kl. 17 samt träna i vårt gym.

Vi finns på plats för att svara på dina frågor och funderingar kring träning, wellness, spa och behandlingar.  För att vi alla har nytta och glädje av välmående och en god kondition, både den mentala och fysiska, och att kondition är färskvara, det behöver vi knappast berätta för dig. Men hur går man från att veta till att göra? Och vilka alternativ kan vi erbjuda dig? Prata med oss och passa på att investera i dig själv och ditt välbefinnande. Du kan anmäla ditt intresse för höstens start av träningspass och köpa gymkort.

Titta in i vår Spa Shop! Du får 15% rabatt på hela sortimentet under prova-på dagen! Du hittar sköna must-haves från bl a Lexington, Elemis, Thalion och Grevinnas rum.

Anmäl dig till träningseventet – boka in dig på provträningspass här >>

OBS! Vid utebliven närvaro debiteras 395:-/person. Viktigt att du bokar av din plats om du får förhinder så att någon annan kan få möjlighet att delta.

Tips! Addera lite extra feelgood och wellness i ditt liv, stanna gärna och livsnjut hos oss i anslutning till träningen

Visst ses vi den 28 juli? Väl mött till en skönt inspirerande prova-på-träningsdag – boost yourself! Anmäl dig redan idag och varmt välkommen till oss på Resorten.

PS. Vem/vilka gillar du att träna tillsammans med? Bjud med träningsvän(nerna) till eventet.