Menu

Inbjudan till Wellness & Resort 4 oktober

FULLBOKAT! Vi är glada över den fantastiska responsen på eventet. Missa inte nästa tillfälle att uppleva oss. Maila dina kontaktuppgifter till spa@stromstadspa.se om du vill ha inbjudan till kommande Wellness & Resort.

Vi önskar dig med vän/kollega varmt välkommen att få uppleva en FeelGOOD eftermiddag med ett urval av det bästa som Strömstad Spa & Resort kan erbjuda. (Vårt arrangemang är säkert, STAY SAFE och begränsat till max 20 personer).

PROGRAM

Spaa loss i vår spa & relaxavdelning, prova på våra nya bastu- och body scrub ritualer ala Grevinnan, träna i gymmet och få en teaser av energimassage. Under efter- middagen presenterar vi också våra nya koncept – Designa din egna bodyscrub! Och vår nya sparitual designad BABOR.

Självklart så bjuder vi på tilltugg och ett glas mousserande i vår nya loungebar. Vi har dessutom erbjudanden på spaprodukter och våra terapeuter är på plats för att svara på frågor och funderingar kring träning och behandling. Eftermiddagen inkluderar också en goodiebag.

Anmälan: spa@stromstadspa.se senast den 1/10

Inbjudan är kostnadsfri och gäller för 2 personer. (först till kvarn).

Vid frågor kontakta oss på 0526-303 00

Ett tips! Lyxa till det lite extra och stanna över på resorten till den 5/10 – 595:-/ för 2 personer inklusive frukost. Boka gärna lunch eller middag i anslutning till vår Wellness eftermiddag. Du bokar på booking@stromstadspa.se och uppger Moments of Resort & Wellness

Riktigt varmt välkommen till Strömstad Spa & Resort. Boost yourself!