Feel the Vibe Manager

Är du vår nya Feel the Vibe Manager? 

Vi letar efter dig som gillar att förbättra, förenkla och utveckla, både för dig själv, våra medarbetare och våra gäster. 

Din positiva inställning, ditt problemlösande arbetssätt och härliga energi smittar av sig till personer runt omkring dig. Du har god organisationsförmåga, är proaktiv och drivs av samarbete både inom och mellan avdelningar. Vill du bli en del av vår framtid i Strömstad? Gillar du att utmana och utmanas? Då är du kanske den vi söker.

Vad gör en Feel the Vibe Manager hos oss?

Ser till att våra medarbetare mår bra och utvecklas och har överordnat ansvar för gästnöjdheten!

Du arbetar nära våra ledare, medarbetare och gäster på Resorten och ingår i ledningsgruppen.

Du arbetar med hela medarbetar resan, från inflöde, employer branding, via rekrytering och löpande personalvård till exit samtal. I ditt arbete ingår även att stötta dina ledare inom arbetsrätt och lönehantering samt leder det systematiska arbetsmiljöarbetet.

Ditt ansvar inkluderar kontroll och uppföljning av gästers feedback i Loopon, Tripadvisor och övriga tredjepartskanaler. Du är arbetar såväl operativt som strategiskt med utveckling av vår produkt och serviceleverans och du bär det yttersta ansvaret för hotellets reklamationshantering. Du säkerställer en hög servicenivå för varje gäst under hela vistelsen, från första kontakt till avsked och du är noggrann och effektiv när du sitter framför skärmen men vill frigöra så mycket tid som möjligt för att träffa ledare, medarbetare och gäster. Du utvecklar och utbildar ledare, etablerar rutiner och processer, jobbar med talangutveckling, men du älskar också att gräva i arbetsrätt och arbetsmiljö i nära dialog med arbetstagarorganisationer.

Du rapporterar till VD på Strömstad Spa & Resort

För att lyckas och trivas i rollen tror vi att du har erfarenhet från arbete med HR frågor på både strategisk och operativ nivå  på någon av dina tidigare arbetsplatser.

Tjänsten innebär arbete under dag, kväll och helger. Som det är när man jobbar på hotell och restaurang!

Vi erbjuder:

  • Ett professionellt och dynamisk arbetsmiljö
  • En spännande vardag på ett hotell med högt tempo
  • Möjlighet för personlig utveckling
  • Goda karriärmöjligheter
  • Individuell lönesättning / förmåner
  • Att bli en del av en koncern med ambition om att växa

Rekrytering kommer ske löpande därav kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag.

Maila din ansökan till VD Linda Einarsrud;  linda@stromstadspa.se   Sista ansökningsdag 15/12-2022.

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!