Guide till smarta(re) möten

Konferens & möten – det är enkelt! Eller?

Nej, att planera en konferens, event, kick-off, workshop eller möte som ligger i linje med verksamhetens affärsidé och värderingar tar tid. Men finns det enkla och smarta möteslösningar så att du kan ha koll på läget och få mer tid att fokusera på ditt arbete?

Vi gillar att skapa bra möten och förhoppningsvis kan vår guide väcka tankar och bidra till att skapa ett mötesmässigt smart möte för dig och ditt team.

Häng med & boosta dina konferenser!

Mötesmässigt smart – din guide till smarta(re) möten

Här hittar du vår guide med fokus på mötesmässig smartness. Följ den och få med dig idéer och tankar som kan göra bra möten bättre! I del ett ger vi tips hur du kan boosta dina konferenser i förväg innan själva mötet.

Innan mötet – Get ready. Set. Go!

Maximera effekten av ditt möte

Vad har ni för syfte och mål? Vilka är deltagarna? Anpassa plats och aktiviteter med utgångspunkt från mötets fokus respektive dina deltagare. Tex om syftet är att fira och belöna, gå då all in och verkligen fira insatser och resultat

Sätt rätt agenda för ditt team. Det är dyrt att ta medarbetare ur drift så varje möte bör innehålla framtagande av konkreta actions.

Säkra upp förutsättningarna för ett lyckat möte

Boka ett klassiskt konferenspaket, det innehåller allt som behövs och lägger snabbt och enkelt grunden. Paketera och utveckla innehållet tillsammans med oss så att det specialanpassas efter era unika behov; vilken utformning av lokalen som är lämplig, pauser för energi eller reflektion, fartfyllda eller avstressande aktiviteter etc. Kanske twistar ni upplägget och startar konferensen på eftermiddagen för att få en halvdags arbete innan.

Det är smart att be om hjälp!
Förenkla inför mötet genom att ta hjälp av oss, vi har många års erfarenhet av att arrangera möten, konferenser, events. Ett bra möte kostar faktiskt inget extra. Du får hjälp med planeringen och förslag på ett säljande mötesupplägg för ditt företags behov och mål. Och det är kostnadsfritt.

Förberedelsetiden inför konferensen
På vilket sätt bjuder du in till mötet? Kan det göras mer intressant och spännande, tex genom att arrangera en säljtävling som kan bli en del i agendan för mötet.

Och hur ser du till att alla kan komma förberedda inför mötet så att ni får ut mesta möjliga och nyttjar tiden.

Fortsättning följer – stay tuned för del 2 i vår guide med mötesmässig smartness.

Missa inget! Prenumerera på vårt nyhetsbrev så har du koll på när du kan få fler tips för smarta(re) möten.


Planerar du för en konferens? Hör av dig!

Next stop Strömstad! Från Göteborg och Oslo är det endast 1 tim och 40 min med bil till oss på Strömstad Spa & Resort. Här 10 meter från havskanten väntar 18 konferensrum för upp till 500 personer, 232 rum, läckra matupplevelser, spa och aktiviteter. Boost yourself. Boost your team. Boost your conference. När ses vi? Kontakta oss/gör en förfrågan!