Hovmästare

Hovmästare

Vi utökar vår hovmästarstab och söker en kvalificerad hovmästare med minst tre års samlad arbetserfarenhet av servering på bättre restauranger.

Du kommer i din roll att vara arbetsledare och vi vill därför att du skall ha erfarenhet från att leda och fördela arbetet för personal. I arbetet ingår bla schemaläggning, planering och genomförande av stora arrangemang tillsammans med restaurangchef, upplärning och introduktion av personal. Du som söker skall ha mycket god erfarenhet av à la carte-servering på restaurang samt god vana av bordsservering och matsalsarbete. Kunskaper i dryck är ett plus.

Du älskar naturligtvis mat, dryck och människor samt känner stolthet när du kan ge gästen ”det lilla extra”. Som person är du pigg, positiv och har en ambition och vilja att utveckla dig själv och ditt hantverk. Tidigare erfarenhet får arbete i hotellrestaurang samt yrkesutbildning inom restaurang anses mycket meriterande.

I gengäld kan vi erbjuda dig en trygg anställning på ett fräscht hotell i en expansiv hotellkedja med goda karriärs- och utvecklingsmöjligheter.

Varaktighet: Tillsvidare

Tillträde: Enligt överenskommelse

Lön: Månadslön

Varmt välkommen med din ansökan senast den 15 oktober. Maila din ansökan till lena.spolen@stromstadspa.se

Har du frågor om tjänsten? Hör av dig till Lena Spolén på  076 100 20 05.