Menu

Mor och Dotter

Från 1340:-/pers

Lyxiga dagar på resort för mor och dotter

 

Erbjudandet gäller ej under juli-10 augusti

Är det dags att ge varandra lite extra tid ? Kanske var det längesedan ni sågs eller gillar ni att göra det mesta tillsammans? Oavsett vilket så är härliga dagar på vår lively & lovely resort ett måste. Ni är varmt välkomna till franska rivieran fast i Bohuslän och väljer ni att komma till hösten så lovar vi er mysiga stunder inomhus .

Ni njuter flera timmar i vår spa & relaxavdelning med olika bastu – och poolkoncept . Paket innehåller var sitt spa ritualkit med produkter från Decléor och vår ritual tar ca 45 minuter.  Njut av den avkopplande värmen från  olika bastu, doppa fötterna i iskallt vatten, använd de olika välgörande produkterna, slappna av i vilogungor eller kanske prova en stunds massage i våra massagefåtöljer. Populärt är vår utomhus jacuzzi med utsikt över  havet och vår egen yachthamn. Extra sommarchill blir det på utomhusterassen endast 10 meter från havskanten och kanske väljer ni någon god drink från Mojito Bar?

Vill ni lyxa till det lite extra så bokar ni var sin välgörande behandling.  Kanske en duobehandling eller någon av våra signaturbehandlingar

Precis intill resorten så ligger Nötholmen – vår naturreservat. Där unnar ni er energi givande joggingturer eller promenader och ta med badkläder för ett dopp i havet. Vi älskar njutomhus och är tacksamma för vårt läge nära Kosterhavet. Salta vindar och hav ,välgörande boost för både kropp och själ. Väljer du picnic i paketet så är Nötholmen ett måste.

I vår restaurang Maritimus kan ni välja mellan olika menyer både 3- rätters och lobbybar meny. Vid fint väder sitter ni utomhus och njuter av att vara på det perfekta stället för sommarchill 😉

Vi säger varmt välkommen till njutomhus, bästa mor och dotter chill och en fantastisk resort på bohusläns riviera!

Pssst! Låt dig inte luras av paketets namn, det funkar fint för pappor och söner också – ja, oavsett vem du vill tillbringa tid med!

Paketet innehåller:

 

Logi i delat dubbelrum

Frukost

2 Sparitual kit

En varmrätt alternativt picnick korg

Entré till spa & relax med olika bastu – och poolkoncept

20% rabatt på vafri behandling ( vi rekommenderar er att boka innan ankomst)

Träningspass enligt schema

24h gym

Badrock och badtofflor

Tillgång till Nötholmen -naturreservatet precis vid hotellet, perfekt för jogging , promenader och picnic

Solbäddar finns på vår utomhusterass

Pris: 1340:-/ person ( om ni väljer att komma en natt mellan måndag – torsdag

Pris: 1495:-/ person ( om ni väljer att komma en natt fredag – söndag)

 

Viktigt i samband med din vistelse på Strömstad Spa & Resort

 

Med anledning av Covid-19, och för att det ska bli en härlig och njutningsfylld upplevelse för dig och övriga gäster, ber vi dig att komma ihåg att boka tid i vår Spa- & relaxavdelning och för frukost via mail: spa@stromstadspa.se ellerpå +46 (0)526-303 00.