Menu

Mor och Dotter

Från 1340:-/pers

Lyxiga dagar på resort för mor och dotter

 

Erbjudandet gäller ej under juli-10 augusti

Är det dags att ge varandra lite extra tid ? Kanske var det längesedan ni sågs eller gillar ni att göra det mesta tillsammans? Oavsett vilket så är härliga dagar på vår lively & lovely resort ett måste. Ni är varmt välkomna till franska rivieran fast i Bohuslän och väljer ni att komma till hösten så lovar vi er mysiga stunder inomhus .

Ni njuter flera timmar i vår spa & relaxavdelning med olika bastu – och poolkoncept . Den avkopplande värmen från  olika bastu, doppa fötterna i iskallt vatten (kneip bad), slappna av i vilogungor eller kanske prova en stunds massage i våra massagefåtöljer. Populärt är vår utomhusjacuzzi med utsikt över  havet och vår egen yachthamn. Extra chill blir det på utomhusterassen endast 10 meter från havskanten och kanske väljer ni någon god drink från Mojito Bar?

Vill ni lyxa till det lite extra så bokar ni var sin välgörande behandling.  Kanske en duobehandling eller någon av våra signaturbehandlingar

Precis intill resorten så ligger Nötholmen – vår naturreservat. Där unnar ni er energigivande joggingturer eller promenader och ta med badkläder för ett dopp i havet. Vi älskar njutomhus och är tacksamma för vårt läge nära Kosterhavet. Salta vindar och hav ,välgörande boost för både kropp och själ. Väljer du picnic i paketet så är Nötholmen ett måste.

I vår restaurang Maritimus kan ni välja mellan olika menyer både 3- rätters och lobbybar meny.

Vi säger varmt välkommen till vår sköna inomhus- och njutomhusmiljö, bästa mor och dotterchill och en fantastisk resort på bohusläns riviera!

Pssst! Låt dig inte luras av paketets namn, det funkar fint för pappor och söner också – ja, oavsett vem du vill tillbringa tid med!

Paketet innehåller:

 

Logi i delat dubbelrum

Frukost

En varmrätt

20% rabatt på vafri behandling ( vi rekommenderar er att boka innan ankomst)

Träningspass enligt schema

24h gym

Badrock och badtofflor

Tillgång till Nötholmen -naturreservatet precis vid hotellet, perfekt för jogging , promenader och picnic

I samband med din bokning addera gärna till entré till vår spa & relaxavdelning: 250:-/person

Kom också ihåg att boka din spatid ( 2 tim ) innan vistelsen på booking@stromstadspa.se

 

EXTRA LYX!

På fredagar och lördagar så bjuder vi dig/er på avkopplande och energifyllda Aroma bastu- och body scrub ritualer. Vi kallar det ”moments of spa”. Du behöver inte boka plats för ritualen (men kom ihåg att boka din Spa tid innan vistelsen genom att mejla till booking@stromstadspa.se ) utan droppar in på den tid du önskar (i måna av plats). Vi kommer att genomföra ritualerna/moments på fredagar mellan 20.00 och på lördagar 12.00 ,14.00 , 16.00  och 18.00. Varje ritual tar ca 10-15 minuter. Enjoy – Boost yourself!

 

Pris: 1340:-/ person ( om ni väljer att komma en natt mellan måndag – torsdag

Pris: 1495:-/ person ( om ni väljer att komma en natt fredag – söndag)

 

Viktigt i samband med din vistelse på Strömstad Spa & Resort

 

Med anledning av Covid-19, och för att det ska bli en härlig och njutningsfylld upplevelse för dig och övriga gäster, ber vi dig att komma ihåg att boka tid i vår Spa- & relaxavdelning och för frukost via mail: spa@stromstadspa.se ellerpå +46 (0)526-303 00.