Träning med extra feelgood & wellness

Härligt att du är träningsmedlem hos oss! Passa gärna på att stanna och livsnjut hos oss lite längre i anslutning till träningen. På egen hand, tillsammans med träningsvännerna eller någon/några andra du tycker om att umgås med.

 

Relax. Refresh. Recharge

Boka entré till Flow Spa och koppla av med relax, refresh och recharge och/eller unna dig att boka en massage eller välgörande kroppsbehandling.

 

Fyll på med ny energi

Den som tränar behöver fylla på med energi! Boka bord och njut av härligt, fräsch frukost, lunch och middag i restaurangen eller ute på terrassen.

 

Softa i vår lounge & bar

Få skön återhämtning med en härlig smoothie, mocktail eller annan god dryck utomhus på terrassen eller i vår sköna lounge & bar.

 

Besök vår Spashop

I vår spashop på andra våningen så hittar du ett stort utbud av sköna must-haves från bl a Lexington, Elemis, Thalion och Grevinnas rum. Så passa på att köpa med dig några lyxigt, välgörande hudvårds- och kroppsprodukter, kanske något smycke eller varför inte härligt doftande tvålar och lotion. Perfekt också att passa på att lösa presentköp till familj och vänner i samband med träningen. I shoppen kan du även köpa våra populära presentkort. 

 

Njutomhustid vid Resorten

Ta ett dopp från bryggan eller en njutomhustur med vackra vyer på fina Nötholmen.