Yoga

 

FOAMROLLERYOGA ( ca 30 minuter )

En härlig uppvärmande yoga där du får verktyg och guidning för att jobba i din egen takt med en foamroller, vi jobbar mest med att massera kroppen själva och lösa upp knutor, spänningar och öka cirkulationen men det blir ibland även inslag av stretch ihop med foamrollern, träningsövningar samt balans och rörlighetsövningar.

Man kan jämföra detta pass och effekterna a utav det lite med en klassisk massage eller idrottsmassage men det är du som styr trycket med din egen kropp och du hittar din egen massageteknik.

 

YIN/YANG-YOGA ca 60 minuter

Här blandar vi det bästa utav 2 yoga-världar!

Den lugna YIN-delen där vi sitter/ligger länge i positionerna (mellan 2-5 minuter per position) och fokuserar på andetaget, hur det känns i kroppen, stretchen och anpassar hela tiden efter vår kropp och vår nivå. Mycket avslappnad typ av yoga där du också får härliga effekter i form av att spänningar i kroppen kan släppa taget, energiflöden som ökar men bra att veta att man också kan bli väldigt trött men då handlar det oftast om att något behöver komma ut ur kroppen på det sättet och då ska man bara ta den tiden och vila efteråt.

I YANG fokuserar vi mer på flöden, cirkulation och muskelstyrka, vi får upp värmen genom att röra oss mycket och får chansen till att utmana oss.

Självklart styr man passet helt på sina egna villkor och det går att anpassas mixen mellan YIN/YANG

 

Denna typ av yoga passar alla . Du eller gruppen behöver inga  förkunskaper och det finns möjlighet till mer avancerad yoga eller utmaningar för dem som vill ha det. Men också mer inslag av lugn o bara avslappning för dem som är ute efter det.