Klippkort på massage

Passa på att nyttja ditt friskvårdsbidrag till massage. Klippkort kan naturligtvis köpas även om din arbetsgivare inte erbjuder dig friskvårdsbidrag utan du själv vill investera i din egen hälsa och välmående.

När du köper ett klippkort kan du välja bland fyra olika varianter av massage med olika syften:

Klassisk massage

Djupgående massage som görs i syfte att mjuka upp muskler och att lösa upp spänningar.  Motverkar stela och ömma muskler.

Aroma Massage

Avslappnande och lugn massage, där du tillsammans med din terapeut väljer en aromaolja ut efter dina behov.

Bambumassage

Bambumassage är en skön och djupgående massageupplevelse. Användandet av de varma, kompakta bambupinnarna, i kombination med terapeutens händer, ger din kropp en mycket behaglig och effektiv behandling. Bambumassage passar utmärkt för dig med spänd muskulatur, samtidigt som den också ger avslappning och välbehag.

Koppningsmassage

Koppning är en alternativmedicinsk metod och ett mycket effektivt sätt att öka cirkulation av blod och lymfa. Med hjälp av ”sugkoppar” bildas undertryck i huden, som i sin tur påverkar bindväven i muskler och underhud. Koppningsmassage ger ökat välbefinnande och används ofta vid muskelspänningar, förebyggande och behandlande av celluliter och för att uppnå bättre rörlighet i muskler och leder. Bra att veta; om du är gravid, har hjärtproblem, högt blodtryck, diabetes, har haft stroke eller tar blodförtunnande mediciner ska du ej ta denna behandling.
Friskvårdsmassage 3 klipp, måndag-fredag,      895:-
Friskvårdsmassage 5-klipp, måndag-fredag,      795:-

 

Köp klippkort på massage

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.