Sales Manager

HEY OSLO! Sales Manager som gillar att skapa bra möten sökes för Strömstad Spa & Resort och Son Spa .

 

Har du ett säljfokuserat, kreativt driv och är en självgående teamplayer boende i eller nära Oslo ? Hör av dig! Vi vill gärna ha dig med  i vårt härliga team.

Next stop Son Spa och Strömstad Spa & Resort! Det är ca 40 min från Oslo till Son och från Göteborg och Oslo är det endast 1 tim och 40 minuter med bil till Strömstad. I ditt nya jobb kan du se fram emot att  arbeta med dessa två fantastiska resorter i en expansiv hotellkedja, fler hotell kommer bl a i Moss, som ägs av Norwegian Hospitality Group och ingår i Nordic Hotels & Resorts.

Ett härligt Sälj- & Marknadskluster och övriga kollegor väntar på dig som är pepp på att joina oss i rollen som Sales Manager. För vi och våra konferensrum, hotellrum, läckra matupplevelser, spa och aktiviteter längtar efter ännu fler gäster som vill boosta sig själva, sitt team, sin konferens och sin business och uppleva alla möjligheter hos oss.

Med fokus på att bearbeta Oslomarknaden blir ditt uppdrag att söka upp och connecta med både nya och återkommande kunder. Säljglädje och att triggas av att göra affärer, vana att skapa resultat och att ha viljan att utvecklas = hög igenkänning och feelgood-faktor hos dig. En hel del kreativitet, nytänkande, envishet och ”go” har du också med dig i bagaget när du checkar in.

Ja, visst ja! Du tycker att det är roligt och har förmågan att hjälpa företag med mötesmässigt smarta lösningar för konferenser, events, workshops, produktlanseringar, fester etc. Men det behöver vi nog knappast ens säga?

Som Sales Manager arbetar du med:
⦁ Kundbesök både hos befintliga kunder samt nybearbetning. Fokus Oslomarknaden.
⦁ Telemarketing.
⦁ Visningar på hotellen med olika koncept.
⦁ Events både på hotellen samt att arrangera egna aktiviteter  i Oslo.
⦁ Förhandla fram avtal och  designa offerter.

Din profil:
⦁ Du är driven , kreativ, mål- och resultatinriktad.
⦁ Klarar kombon självständigt arbete med att vara en teamplayer.
⦁ Du har  gärna erfarenhet från branschen eller närliggande bransch.
⦁ 5 års dokumenterad erfarenhet av försäljning.

Självklart ska det vara en win-win för båda parter så du kan se fram emot avtalsmässig lön, fina förmåner och goda möjligheter att få utveckla och utvecklas i din roll.

Don’t miss out – nu har du chansen att joina vårt team och vi ser mycket fram emot att ha med dig i vår gemenskap!

Varmt välkommen med din ansökan snarast men allra senast den 7 februari till mig på annika.fritzen@stromstadspa.se

Vänliga hälsningar,
Annika Fritzén
Commercial Director – Strömstad Spa & Resort och Son Spa