NU! Konferens fr. 1310:-/pers ex moms

Vinterkonferens och möten i Bohuslän är det något speciellt med! Vår bästa tid är nu.

 

Troligen håller du med om att ibland behöver man få ett miljöombyte och komma iväg från den egna arbetsplatsen för att få perspektiv på saker och nya infallsvinklar. För att fokusera. Låta alla kreativa och goda idéer flöda. Ta de bästa besluten. Utvecklas. Stärka och boosta arbetsteamet. Och de salta vindarna, den skiftande färgen på himlen det otämjda havet och de storslagna vyerna  bjuder in till både nytänkande, inspiration och ”ruskar om” på ett annat sätt vintertid. 

Om du har varit hos oss i Strömstad under sommaren så kom tillbaka igen –  höst, vinter och vår. Att komma den/de årstider du inte har besökt Strömstad ger dig och dina kollegor/medarbetare en helt ny upplevelse med skiftningarna i den storslagna naturen, utbudet av aktiviteter och säsongens råvaror. Tex hummerfiske på hösten, vinterpaddling på Koster och vandring under våren.

Planerar du för en vinterkonferens? Hör av dig! Och boost your conference med vinterkonferenspaketet

Vi finns på plats och hjälper dig att lösa allt från mindre möten, workshops till stora event och konferenser för upp till 500 personer. Kanske behöver du ny inspiration, guidning, tankar och idéer för mötesupplägg? Se till att få de rätta förutsättningarna för ett lyckat möte – kontakta våra säljare och konferenskoordinatorer redan idag!

Vi gillar att skapa bra möten i Bohuslän och i vårt Strömstad alla årstider, hela året om – och vi delar gärna med oss till dig! Vår bästa tid är nu.

Från 1310:-/person ex moms (1495:- inkl. moms) utvalda dagar t.o.m. mars!*

(Ord. pris i enkelrum fr. 1845:- ex moms, 2095:- inkl. moms)

Uppge bokningskod VINTER2020 för att ta del av erbjudandet och gör din förfrågan via formuläret.

 

Boosta teamet med ett designat möte med smakfulla måltider, relax och aktivitet

 

Säkra upp med ett konferenspaket som innehåller allt som du behöver för att ert möte ska bli bra. Tillsammans med våra projektkoordinatorer så kan du paketera och utveckla innehållet så att det specialanpassas efter just era unika behov

Tex. genom att addera säsongsaktuella aktiviteter som vinterrib, skaldjurskok, Night Spa eller varför inte boosta teamet med välgörande massage för vintertrötta axlar och ryggar?

Entré till spa- och relax ingår som en extra bonus i våra konferenspaket. Att många uppskattar och sätter stort värde på en stunds avkoppling och tid för reflektion får vi ofta till oss från våra konferensgäster.

Ta en uppfriskande walk and talk på pärlan naturreservatet Nötholmen som ligger intill hotellet. Och After Conference  i vår Spa -och Relaxavdelning blir ett härligt avslut på konferensdagen. I Restaurang Maritimus avnjuter ni vällagade smakupplevelser som speglar både vår maritima anknytning och vad säsonger och lokala producenter kan erbjuda. Sjunk sedan ner i en av barsofforna, kanske med en Mojito från vår collection, för tillsammanstid med kollegorna. Och sov sedan riktigt skönt och se fram emot att vakna till den bästa frukosten.

 

Paketet innehåller:

Logi i enkel- eller dubbelrum

Frukostbuffé

För – och eftermiddagskaffe

Lunchbuffé med olika förrätter, varmrätter och desserter

3-rätters middag eller middagsbuffé (kökets val)

Entré till spa-och relaxavdelning med olika bastu och poolkoncept

Träningspass enligt schema

Badrock och badtofflor

Spa Minute – icebreaker – tid bestäms av vid bokningstillfället

Konferenslokal med basteknisk utrustning, block & penna

*Erbjudandet gäller  nybokningar av konferenspaketet i mån av plats utvalda dagar under perioden 23/1-31/3. 2020. Uppge kod: VINTER2020. Ej i komb med andra erbjudanden.

Förfrågan paket

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Teambuilding på vårt vis

På mötenibohuslän.se hittar du allt du behöver om vinterns bästa och mest energifyllda konferenser.

Tips! Flytta ut konferensen

Forskning visar att vi människor är mer kreativa när vi rör på oss utomhus än när vi sitter still inomhus. Och det behöver inte vara så komplicerade aktiviteter. Att bara gå ut och få lite frisk luft och naturligt ljus räcker långt. För att skapa en lyckad konferens är vårt bästa tips därför att byta inne mot ute. Kanske ta med kaffet ut på terrassen och ta fikapausen 10 meter från havskanten. Både godare och mer energigivande. Och ett möte blir mycket mer effektivt när man tar det under en härlig promenad. Testa – det är bara fantasin som sätter gränser.

Ett smakfullt möte

Elegant, fräscht och smakfullt i restaurang Maritimus. Du avnjuter välllagade smakupplevelser som speglar både vår maritima anknytning och vad säsonger och lokala producenter kan erbjuda.

Addera den goda maten
Night Spa = magisk start på helgen!

Night Spa = magisk start på helgen!

Starta helgen på bästa sätt tillsammans med vännerna eller kollegorna. Slappna av, relaxa och bara låt den sköna helgkänslan infinna sig

LÄS MER
bubbles-and-beats-bar-resort-stromstad-spa-after-conference

After Conference

Vad sägs om att avrunda mötesdagen med vårt populära After Conference-koncept? Summera, reflektera, relaxa med god dryck och lite gott att äta.

After Conference-meny & bokning