Menu

1 rum & kök – njutningspaket

Från 1395:-/person i dubbelrum

10 meter från havskanten välkomnas du till 1 rum & kök; ett modernt, fräscht och väldisponerat hem hemifrån, där detaljerna redan är på plats och du har omedelbar närhet till ett komplett serviceutbud. 

 

För om du ibland längtar bort till ett hem hemifrån, vill ha miljöombyte, är less på att handla, bära matkassar och laga alla måltider, inte har den minsta lust att tänka på tvätt och städning, gillar att få hjälp med att bädda sängen, önskar att du hade pooler, bastur och jacuzzis och bara älskar när någon bjuder dig på en härlig frukost . Ja, då är denna 1 rum & kök definitivt något för dig!

 

Självklart har du access till  den två våningsplan stora spaavdelningen med härliga bastukoncept, pooler och utomhusjacuzzi med havsutsikt. Här kan du slappna av, relaxa och bara låta den sköna feelgood-känslan infinna sig . Eller höj pulsen i gymmet.

 

Du har dessutom tillgång till en mycket trevlig gemensam terrass och lobbybar samt smakfulla restauranger. Dessa nyttjas av alla gäster som uppskattar att serveras goda drycker och vällagade smakupplevelser och som vill ägna sig åt härligt chill och tillsammanstid.

 

Här bor du med ett mycket attraktivt läge med både puls och idyll i omedelbar närhet till havet och en världsunik skärgård utvald av CNN till en av världens vackraste vildmarker. Naturreservatet Nötholmen och en 18-håls golfbana blir dina närmsta grannar samt att hela Strömstad centrums utbud, med allt från små butiker till gallerior, finns inom promenadavstånd.

 

Paketet innehåller

Övernattning i dubbelrum
Frukost
3- rätters middag
Tillgång till gym 25h
Träningspass enligt schema

Badrock och badtofflor

I samband med din bokning addera gärna till entré till vår spa & relaxavdelning: 250:-/ person

Kom också ihåg att boka din spatid  (2 tim) innan vistelsen på booking@stromstadspa.se

 

EXTRA LYX!

EXTRA LYX!

På fredagar och lördagar så bjuder vi dig/er på avkopplande och energifyllda Aroma bastu- och body scrub ritualer. Vi kallar det ”moments of spa”. Du behöver inte boka plats för ritualen (men kom ihåg att boka din Spa tid innan vistelsen genom att mejla till booking@stromstadspa.se ) utan droppar in på den tid du önskar (i måna av plats). Vi kommer att genomföra ritualerna/moments på fredagar mellan 20.00 och på lördagar 12.00 ,14.00 , 16.00 och 18.00. Varje ritual tar ca 10-15 minuter. Enjoy – Boost yourself!

Viktigt i samband med din vistelse på Strömstad Spa & Resort

Med anledning av Covid-19, och för att det ska bli en härlig och njutningsfylld upplevelse för dig och övriga gäster, ber vi dig att komma ihåg att boka tid i vår Spa- & relaxavdelning och för frukost via mail: spa@stromstadspa.seeller på +46 (0)526-303 0