Menu

1 rum & kök – njutningspaket

Från 1395:-/person i dubbelrum

10 meter från havskanten välkomnas du till 1 rum & kök; ett modernt, fräscht och väldisponerat hem hemifrån, där detaljerna redan är på plats och du har omedelbar närhet till ett komplett serviceutbud. 

 

För om du ibland längtar bort till ett hem hemifrån, vill ha miljöombyte, är less på att handla, bära matkassar och laga alla måltider, inte har den minsta lust att tänka på tvätt och städning, gillar att få hjälp med att bädda sängen, önskar att du hade pooler, bastur och jacuzzis och bara älskar när någon bjuder dig på en fantastisk frukost med extra allt. Ja, då är denna 1 rum & kök definitivt något för dig!

 

Självklart har du access till  den två våningsplan stora spaavdelningen med härliga bastukoncept, pooler och utomhusjacuzzi med havsutsikt. Här kan du slappna av, relaxa och bara låta den sköna feelgood-känslan infinna sig . Eller höj pulsen i gymmet eller under ett träningspass.

 

Du har dessutom tillgång till en mycket trevlig gemensam terrass och lobbybar samt smakfulla restauranger. Dessa nyttjas av alla gäster som uppskattar att serveras goda drycker och vällagade smakupplevelser och som vill ägna sig åt härlig chill och tillsammanstid.

 

Här bor du med ett mycket attraktivt läge med både puls och idyll i omedelbar närhet till havet och en världsunik skärgård utvald av CNN till en av världens vackraste vildmarker. Naturreservatet Nötholmen och en 18-håls golfbana blir dina närmsta grannar samt att hela Strömstad centrums utbud, med allt från små butiker till gallerior, finns inom promenadavstånd.

 

Paketet innehåller

Övernattning i dubbelrum
Frukostbuffé
3- rätters middag alternativt middagsbuffé (kökets val)
Entré till spa & relaxavdelningen med olika bastu- och poolkoncept
Tillgång till gym & träningspass enligt schema
Badrock och badtofflor
Vi serverar 3 rätters söndag – torsdag ( under juli månad serveras 3 – rätter måndag – söndag ). Fredag: Medelhavsbuffé. Lördag: Maritimusbuffé.-
Check in
Check out