+55 Exclusive sparesortpaket – umgås, upplev & njut

Du kan boka +55 Exclusive t o m 22 juni och sedan fr o m 13 augusti.

 

Däremellan rekommenderar vi att boka Rum & Frukost och addera till entré till FLOW Spa och Sparitualer.

 

Erbjudandet gäller söndag – torsdag

Prisexempel från : 2977:- för två personer

Detta ingår i +55 Exclusive sparesortpaket:

  • En övernattning
  • Härlig frukostbuffé
  • Middag – dagens 3-rätters meny
  • Entré till FLOW Spa
  • Spa Ritual-kit
  • Tillgång till gym 24h  & träningspass enligt schema
  • Badrock och badtofflor
  • Tillgång till Nötholmen -naturreservatet precis vid hotellet, perfekt för jogging, promenader och svalkande havsdopp.

 

Kan vi locka dig med det goda resortlivet fyllt med härligheter?  Nu ger vi dig tillfälle att smita iväg från vardagstillvaron och livsnjutarboosta med vårt lyxigt, avkopplande + 55 Exclusive sparesortpaket. Ta del av vår +55-deal och kom till oss för feelGOODdagar på egen hand eller tillsammans med någon/några du tycker om. Umgås, upplev och njut!

Vår resort bjuder på härligt inspirerande miljö, generösa ytor och en skönt inbjudande atmosfär både inomhus och njutomhus. Kombinera bara-vara-tid med spaa loss-tid, må bra-tid, njutomhustid så som det passar just dig. Njut av goda måltider och gott prat i restaurangen och förstås en stund, kanske en stund till… det blir lätt så… med något gott att dricka i vår nya bar- och loungemiljö.

Låt den sköna rechargekänslan infinna sig i Spa & relaxavdelningen, som erbjuder olika bastu – och poolkoncept.  Känn den avkopplande värmen från  olika bastu, flyt i saltvattenpoolen, bubbla inomhus eller i utomhusjacuzzin med utsikt över havet och yachthamnen, slumra en stund i vilogungor eller prova en stunds massage i våra massagefåtöljer. Ett sparitualkit med välgörande produkter för din spaupplevelse  ingår i paketet.

Boka gärna in en eller flera skönt rogivande behandlingar , hudvård och massage! Våra spaterapeuter finns här och pysslar om dig så att du ska få känna dig relaxed och refreshed från topp till tå.

Njutomhus! Med 10 meter till havskanten är havet alltid närvarande. Salta vindar och krispig havsluft gör gott för kropp och själ. Vi har vår älskade granne Nötholmen – ”vårt” naturreservat. Ta en promenad och upplev de vackra vyerna och vem vet, kanske tillhör du de modiga som vågar dig på ett vinterbad i havet?

Att sova gott och se fram emot att vakna till godaste frukosten hör förstås också till din resortvistelse!