Vinterlov med dagspa!

Familjeerbjudande: Dagspa 2 vuxna och 2 barn (upp till 14 år) 995:-

Vecka  7-9 ( 9 februari-3 mars ).

Både vuxna och barn behöver en härlig paus från vardagens alla aktiviteter! Under vinterlovsperioden öppnar vi därför upp och välkomnar hela familjen för skönt dagspa. Glöm bort allt om förskola, skola och jobb och bara mys tillsammans med spa och avkoppling i FLOW Spa

Känn den avkopplande värmen från olika bastu, bada i saltvattenpoolen, bubbla inomhus eller i utomhusjacuzzin och låt blicken vila över havet och yachthamnen, vaggas lugnt och rofyllt i vilogungor eller prova en stunds massage i våra massagefåtöljer.

Upplev en Aufgussbastuupplevelse

Fredagar och lördagar kan du uppleva en aufguss. Kl. 10 och kl. 15 är vår spavärd med inne i bastun och leder ritualen som tar ca 10 minuter. Det är kostnadsfritt att vara med, men begränsat antal platser. Kan ej förbokas.

Barn under 14 år är välkomna till spaavdelningen i sällskap av en vuxen. Söndag-torsdag finns barntider mellan 9.00 -17.00 och fredag-lördag är barntiden 09.00-11.00.

Dagspa för familjen innehåller:

Entré till spa – och relaxavdelning, 2 timmar.

Lån av badrock, handduk och badtofflor.

Lexingtons showergel/schampo/conditioner finns i omklädningsrummet.

Familjeerbjudande:

Dagspa  för 2 vuxna och 2 barn (upp till 14 år) 995:-

Dagspa vuxen 395:-/person och Dagspa barn (upp till 14 år ) 195:-/person

 

Tips! Spabehandlingar för barn

Under sport-vinterlovet kan du boka härliga behandlingar anpassade för barn 6-14 år. Addera dessa till din bokning och låt barnen koppla av och ha det alldeles extra gott under lovet!

  • Ansiktsmassage, en rengöring av ansiktet som efterföljs av en ansikts- och hårbotten massage. Vi använder av oss av snälla produkter som inte på något vis är farliga för barns känsliga hud, 20 minuter.
  • Manikyr, en minimanikyr för barn där vi filar naglarna och ger massage eller lackning, 20 minuter.
  • Pedikyr, en minipedikyr för barn där vi filar naglarna och ger massage eller lackning, 20 minuter
  • Duo behandling med förälder – Här turas ni om att få en ryggmassage medan den andre blir placerad i vår varmvattenbädd som är i samma rum. En stund för er båda att koppla av tillsammans. 20 eller 50 minuter.

Boka spabehandlingar för barn här »

 

Gott att äta

Man blir hungrig av att spaa loss! Kombinera familjens spadag med att äta frukost, lunch eller middag i vår restaurang. Boka bord här »

Förfrågan paket

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.