Menu

Guldkant Spa & Kök

Från 1650:-/pers

Älskar du god mat och avkopplande spa?

Då är detta paketet perfekt för dig och dina vänner/respektive. Vi vill erbjuda dig det bästa av våran resort – endast 10 meter från havskanten. En fantastisk miljö både ute och inne. Du njuter av promenader på Nötholmen ( naturreservatet endast 100 meter från hotellet ), tar en paus på vår ute terass – ja oavsett årstid. Blickar ut över yacht hamnen och får en touch av franska rivieran. Spelar du golf så besöker du självklart Strömstad Golfklubb som ligger endast 50 meter från hotellet. Du tar dig enkelt dit med ngn av våra golfbilar. Inomhus njuter du av vår spa & relaxavdelning med olika pool och bastu koncept. Självklart så får du badrock & badtofflor.  Vi rekommenderar varmt vår BABOR ritual som du kan köpa vid spa entréen Vill du ta en sväng till gymet så gör du det eller deltar i något av våra träningspass ( enligt schema )

Så nu till maten … njut av vår restaurangmiljö – välj mellan ala carte meny, barmeny och The Line – vårt nya koncept

Innan middagen så sjunker du ner i någon av våra barsoffor  och kanske väljer du någon Mojito från vår collection. Middagen som är inkluderat i paketet är en 3- rättersmeny .  Avslutningsvis så kryper du ner i en skön säng för att nästa dag vakna upp till den bästa frukosten.

Helt enkelt – Guldkant Spa & Kök ett njutningspaket!

Varmt väkommen!

 

Paketet innehåller

 

Övernattning i dubbelrum
Frukost
Lunch
3- rätters middag
Entré till spa & relaxavdelningen med olika bastu – och poolkoncept
24h gym
Badrock och badtofflor
Bastu- och scrub ritualer

EXTRA LYX!

På fredagar och lördagar så bjuder vi dig/er på avkopplande och energifyllda Aroma bastu- och body scrub ritualer. Vi kallar det ”moments of spa”. Du behöver inte boka plats för ritualen (men kom ihåg att boka din Spa tid innan vistelsen genom att mejla till booking@stromstadspa.se ) utan droppar in på den tid du önskar (i måna av plats). Vi kommer att genomföra ritualerna/moments på fredagar mellan 20.00 och på lördagar 12.00 ,14.00 , 16.00  och 18.00. Varje ritual tar ca 10-15 minuter. Enjoy – Boost yourself!