Höstbliss på Bohuslänska Rivieran

När är det rätt tid för feelGOOD och feeling good? Alltid förstås! Så boka in din Höstbliss-getaway redan idag! En sensommar- eller höstig dejt och tillsammanstid med vänner eller någon du tycker om.

10 meter från havskanten väntar härligaste tiden och tillfällen för feelGOOD på dig! Kanske börjar ni med en glad lunch och beställer något gott att skåla med i solen på terrassen eller i glittrande Bubbles & Beats Bar.

Flyt i saltvatten, bubbla och koppla av totalt med relax och recharge i pooler, jacuzzis, saunas och vilogungor. Sjunk ner i den varma utomhusjacuzzin och låt blicken vila ut över havet och båtarna i yachthamnen. Sparitualen från Elemis är ett välgörande måste som självklart ingår i paketet. Addera till någon skön spabehandling så blir det kanske du som glömmer tid och rum totalt.

I höstens skiftande färger bjuder vår vackra granne, naturreservatet Nötholmen, på underbar njutomhustid. Ta in magiska vyer, frisk havsluft och skön havsbris. Blir det ett höstigt, uppfriskande dopp i havet från klippor eller stränder?

Eller så föredrar du tee-time och tar en runda på Strömstad GKs 18-håls bana. Den omedelbara närheten till Kosterhavet och en världsunik skärgård, utvald av CNN till en av världens vackraste vildmarker, och magiska skärgårdsidyllen Kosteröarna finns också att upptäcka för dig som vill ha mer av njutomhus.

På kvällen är det dags att sätta sig till bords för att njuta av en middag och sedan chilla länge i vår bar Bubbles & Beats, kanske med ett glas bubbel eller läskande cocktails och mocktails.

Sen är det lyxigt att komma till sitt rum och bädda ner sig för en god natts sömn. Och så får vi inte glömma en av av de bästa sakerna med att bo på hotell… att vakna och se fram emot att välja alla sina favoriter från den goda uppdukade frukosten!

 

Höstbliss på Bohuslänska Rivieran

Övernattning

Frukostbuffé

Kvällens middag (söndag-torsdag Dagens 3-rätters meny, fredag-lördag vår lyxiga Maritimusbuffé )

Entré till FLOW Spa

Elemis Sparitual-kit

24h Gym

Träningspass enligt schema

Lån av badrock och badtofflor